Musik som får en på bra humör!

När jag hör den här låten så blir jag på bra humör. Kan spela den på repeat :)


Mer höstbilder!

Jag och Emma var ute och fotade lite nu igen för någon vecka sedan. Vi vill ha med de vackra gula löven på bild. Här nedan ser ni två av bilderna, när Emma får tid att fixa till de andra kommer jag säkert visa fler. 

 

Shoppingsugen...igen

Jag satt och kollade på nelly.com och blev sugen på dessa underbara klänningar! Sista tiden har jag varit väldigt inne på just klänningar av någon anledning. Kanske kan vara så att det kommit så många nya klänningar nu till hösten och som är lite mer stilfulla än många av sommarklänningarna. Sedan är det nog så att jag gillar att ha klänning för att man känner sig mer uppklädd då. Jag är sällan uppklädd eller särskillt snyggt klädd till vardags. När jag ska till jobbet orkar jag sällan ens sminka mig och när jag kommer hem från jobbet hoppar jag direkt i stallkläderna. När jag sedan kommer hem ganska sent på kvällen och har duschat så blir det att hoppa direkt i mjukisbrallorna ;)




Måste bara avsluta med att visa denna härliga klänning! En riktigt diskokula till klänning! Skulle nog inte ha på mig den själv men jag tycker bara att den är så läcker! Den finns i svart också som var riktigt fin.


Ut och ta en öl? Varför inte?

Igår kväll åt vi en underbart god middag hos morsan och farsan. Vi åt ungsbakad lax med ett täcke av creme fraiche och pesto och pressead potatis. Hur gott som  helst! Jag åt det första gången när en kollega bjöd hem mig på middag och sen dess har jag blivit sugen på att göra det rätten själv. Hur lätt som helst att laga till faktiskt!

När vi ätit och satt och mös framför öppna spisen och kollade på tv så messade jag E för att kolla vad hon gjorde ikväll. Hon kände sig sugen på att gå ut och ta en öl. Så varför inte tänkte jag! :)

Vi var först till Lounchen där vi mötte upp H och sedan gick vi vidare till Harrys. Jag brukar aldrig vara ute på fredagar och det var länge sedan jag var ute i min gamla hemstad. Vi hade riktigt trevligt! På Harrys spelade de riktigt bra musik faktiskt så det blev endel dansande. Det var lagom mycket folk ute också så man slapp trängas. Inte kul att behöva stå tätt som packade sillar när man är ute. Det var kul att träffa E och catcha upp lite vad som hänt sista tiden! :)

Jag och E fastnade på vimmelbilderna så jag kanske lägger upp en bild senare!

Vad gjorde ni igår?

Kram på er


Nya stövlar!

Idag var jag, syrran och morsan och kollade på skor. Syrran hittade inga men jag o morsan köpte oss varsitt par!




Visst är dom snygga?! Jag kommer att se ut som en mästerkatt! ;)


Hos föräldrarna!

Idag har jag varit hemma hos morsan och farsan. Försökte på förmiddagen att beställa en fotokalender åt morsan men det var det mest irriterande jag gjort på länge. Programmet som det företaget använde var det mest krångliga jag varit med om. Jag var tvungen att göra om samma sak minst 5 ggr för att programmet skulle fatta vad det var jag ville göra. Sen när jag äntligen krånglat klart, trodde jag, så gick det inte att ha stående bilder heller. Så nu måste jag hitta ett gäng nya bilder på min pappas hårddisk som inte direkt har någon logisk ordning på var alla bilder finns.. suck! Jag la ner verksamheten och får fixa det där en annan dag!

Under tiden som jag svärde över den där kalendern gjorde farsan några fina lycktor av pumpor som han odlat i sommar. Jag tog några kort på dem nu på kvällen och de blev riktigt fina! :)










Höstbilder!

Härom veckan var jag och Emma ute och tog lite vardagliga höstbilder. Emma och jag har fotat en hel del tillsammans och jag tycker hon har utvecklats något enormt! Förra året fotade vi också ett gäng höstbilder. Jag tänkte lägga upp några från förra året som jämförelse.

Vad tycker du om bilderna?

2008




2009


Shoppat kläder!

Igår kom mitt packet med kläder från Hm. Jag beställde ett par svarta paljettleggings, underkläder och en ögonskugga. Ögonskuggan tänkte jag skulle bli fin att ha som ljusare nyans när jag ska ha sotiga ögon. Har inte hunit testa den ännu men jag tror det ska bli fint. 
I tisdags var jag och shoppade på Gina Tricot. Då blev det en svart stickadtröja och en svart kort klänning som jag skulle ha på plåtningen. Se bilden från igår.



En bild från igår!

Igår fotade jag med Christer P. Huvudidén med plåtningen var att vi skulle ta provbilder för en smyckesdesigner. När vi var färdiga med dem så fotade vi lite andra bilder som jag tänkte visa er här. Vicky Lee var med och sminkade och hjälpte till med stylingen.

Här ser ni en av bilderna, flera kommer framöver! 

Fotograf: Christer P
              www.xdr.se

Ny design!

Snälla Emma har gjort en ny design åt min blogg! Visst blev den fin?
Tusen tack supersnälla Emma! Jag kan inte sånt där alls så det var tur att jag fick hjälp! :D

Det blev ridbanan idag för mig och Izze. Vi tränade bla. galopp i en åtta över en förhöjdbom. Över hindret bytte vi galopp och svängde åt andra hållet.  Han var riktigt duktig när han lugnade sig lite och förstod vad vi skulle göra! Lite pigg var han allt och ville gärna göra det lite snabbare än vad jag tyckte. Han blir alltid väldigt mjuk och fin av att man rider på 8-volter, och hoppa över små kavaletti tycker han är riktigt kul också då han gillar att hoppa!

Nu ska jag äta kvällsmat, har egentligen inte ätit något vettigt på hela dagen så nu börjar det bli dax. Återkommer senare och publicerar då en ny bild från igår :)

Stallet nästa!

Nu ska jag till stallet och rida. Blir nog ridbanan idag då det börjar bli mörkt nu. Fick en pannlampa av mamma o pappa för någon vecka sedan så det funkar iofs att rida ut med. Den lampan var riktigt bra faktiskt!

Här ser ni en bild på Izze från förra hösten


Ledig!

Har varit ledig idag, hur skönt som helst!
Igår var jag och fotade provbilder för en smyckesdesigner. Hoppas hon blir nöjd med bilderna!
Vi passade också på att ta lite andra bilder. Så nu väntar jag med spännning att få se de klara bilderna. Jag har redan sett några av dem och de kommer nog bli riktigt bra! :)

Här i dagarna är ytterligare ett gäng bilder på ingång. De är från en plåtning tillsammans med en annan modell och två snygga bilar. Närmare bestämt en Lamborgini och en Ferrari.

När jag fått dessa bilder lägger jag naturligtvis upp dem här i bloggen!

kram på er!

Välkommen till min blogg!

Här kommer jag att blogga om mitt modellande, mode, skönhet, min häst, vardag mm.
Jag hoppas ni kommer finna den intressant och kommentera mycket :)


En bild från en plåtning nyligen.

Fotograf: Emma Bertilsson
              www.emmabertilsson.com
              www.gilraen.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0