Buspållen!

Idag blev det en ridtur med Izze i skogen. Riktigt rolig tur och Izze var piggare än piggast! :D När vi skulle passera ett träd eller snarare en tjock gren som låg över stigen i skogen så hoppade han över den. Jag trodde han skulle pressa sig förbi den som han brukar göra när vi rider i skogen, men han tog i och hoppade över den :D
Haha, det var jag inte riktigt beredd på. Nog för att jag tänkte tanken då han var riktigt laddad men ändå. Grenen var i höjd med hans bog/hals och det kanske inte är något man i första hand hoppar över då man kommer skrittande.

Han brukar göra så med grässtrån och grenar som ligger över vägen när han är riktigt pigg, men denna trodde jag var lite för hög för att han skulle göra så med denna, men icke! Han klämmer i och hoppar den token! Haha. 

Min hopphäst detta! Han är så rolig gamlingen! Han har verkligen vaknat till liv ordentligt efter distanstävlingen som vi red. Han älskar ju att få ta i och jobba.


Foto: Hans Röjder

Denna bild är tagen 2008 på mig och Izze på Trossnäs Horseshow.


Tävling!

Jag är med och tävlar om rikspresentkort för 500 kr hos Lily på lindablom.se!

För att vara med i tävlingen skulle man registrera sig som användare på gratisbio.se.

Vill du också registrera dig hos gratisbio och samla poäng till presentkort, biobiljetter mm kan du göra det här!

Mask!


Foto: Christer Persson
Makeup: Vicky Le
Modell: Jag

Filmtips!

Jag och E såg på en film för några dagar sedan men det var något fel på skivan så det gick inte att se slutet. Nu har jag fått en nya version av den filmen och sett klart slutet.

Filmen heter "Taken" från 2008 och handlar om en fd. CIA-agent som får sin dotter kidnappad. Filmen visar hur männsikohandlare behandlar unga tjejer som varor. En mycket spännande och gripande film rakt igenom. Helt klart en film jag rekomenderar er att se!

 



Någon som sett filmen?

Kvällens outfit!


Svart tunika - Lindex
Svarta zebrarandiga strumpbyxor - Hm
Svarta lårhöga stövlar - Skopunkten
Silverfärgat halsband och örhängen - Gina Tricot

Vad tycker ni om outfiten?

Sen gick vi vidare...

Efter Båten gick vi vidare till Harrys för att ta en öl. Öl blev det inte, då vi fick se en drinklista de hade på borden. Jag blev sugen på en Pina Colada och T på en Strawberry Daquri.


Måste säga att daqurin var mycket god medan Pina Coladan kunda ha innehållit mer annanasjuice.


Redbull och vodka

Vi fick syn på en grej som jag tyckte var lite rolig


En liten ask med lock som man kan lägga snus, tuggummi mm i :)


Det blev även en del dansande och snack med lite folk innan vi tog en taxi hem.

Vilken är eran favoritdrink?


Fredagen!

Igår var jag ute och red en sväng på Izze, har var riktigt pigg och glad. Han har varit på g ordentligt sen vi red distanstävlingen förra veckan. Han älskar att få jobba och bli trött den hästen. Han är så go! :)

Igår kväll var jag och T ute och åt. Vi var på en restaurang som heter Båten, tidigare Pråmen. De hade renoverat och förmodligen helt bytt ägare och koncept. Pråmen var tidigare kända för sina potatisgratänger och supergoda kött men nu var det något helt annat.


Bilden är taget från Båtens hemsida

Jag åt Gös från Vänern, skinnhalstrad och serverad med kronärtskocka, tomat, prosciutto, salsa verde och potatispuré. Så här i efterhand undrar jag vart potatispurén tog vägen... Min mat smakade utmärkt och jag var väldigt nöjd med mitt val.



T åt Älgstek med tranbärsgelé, hasselbackspotatis, cognacsås och smörvända primörer. T var också nöjd med sin mat men tyckte väl att det var lite för lite på tallriken.


Innan vi fick maten fick vi hemmabakat bröd. Det var en mörk sort och en ljus. Jag tyckte båda sorterna smakade mycket gott. Det mörka brödet var det koriander i och det såg ut som det var tranbär också.

När vi ätit klart fick vi en skål med smågodis :) Trevligt!

Restaurangen var väldigt fräsh och i modern stil. Lite kallt där inne bara så jag hade min kofta på mig och T frös lite.

Båten är tydligen ett ställe som folk i 30 års åldern går ut och tar en öl på en fredag kväll. De hade till och med en dj som spelade bra musik.

Sammanfattningsvis var denna middag mycket trevlig. Vill man gå till en fin och modern restaurang så kan jag rekomendera denna.

Någon som varit där och ätit?


Kattvakt åt Felix!

Emma ska flytta i helgen så då behövde hon någon som kunde ta hennes katt Felix i helgen. Det tackar man ju såklart inte nej till, så nu är han här hos mig den lille sötnosen!:)

Försökte ta lite bilder på honom med mobilen men han gillar inte när man tar kort på honom så då går han iväg. Min mobil är inte den snabbaste att ta ett kort heller när man väl har tryckt på knappen, så dessa bilder är inte särskillt bra.





Jag gillar hans sovstyle i den sista bilden! :)

Katter är bara så härliga!

Är ni katt eller hundmänniskor?

Dagens plåtning!

Idag var jag och fotade med Patrik, en fotograf som jag inte har fotat ihop med tidigare. Jättekul att fota med nya fotografer tycker jag, man lär sig massor av det! :)

Han ville ta lite bilder som han kunde ha i sitt skyltfönster. Först och främst svartvita bilder med inspiration från den kända danska fotografen Morten Krogvold. Han hade en idé om att jag skulle sitta på huk i några ganska enkla svarta kläder. Patrik hade varit på en fotomässa och sett denna bild men vi hittade den tyvärr inte på nätet, annars hade jag kunnat visa er.

Det blev ett gäng bra bilder som vi valde ut.

Här är några behind-the-scenes-bilder från idag tagna med min mobil.


Studion





Plåtning!

Sitter just nu på en plåtning till en skyltning av ett skylfönster. Fotografen får kunder i sin butik emellanåt och då passade jag på att blogga lite. Hans kollega är på lunch och snart tillbaka.

Jag uppdaterar er senare på hur det gick. Jag har tagit lite "behind-the-scenes"-bilder som jag tänkte visa er sen.

Hoppas ni har det bra!

Vad gör ni en dag som denna? :)

Kramar

Vilken härlig stil!

Satt och kollade lite på Facebook för en stund sedan och hittade detta! HAHA, schysst dans! :D



Jag undrar om han tagit något han inte borde? Eller vad säger ni?

Ica har bara för skön reklam!

HAHA! Nu har Ica gjort en parodi på Gina Tricots reklam. Så jädra kul! :D HAHA!

Varje gång jag ser den på tv blir jag så full i skratt! :D


Modell för en dag!



Skulle du vilja vara modell för en dag?


Kom till UNO och prova på att vara modell!


När?
Lördagen den 6 februari. Vi kör hela dagen från 15.00 till 24.00.

Var?
UNO Ungdomenshus
Västra Torggatan 16. Karlstad

Hur?
Blir sminkad av våra Make up artister och Stylister, sedan fotad av professionell fotograf. Du får prova på att vara modell på riktigt.
Det enda du behöva tänka på är att ha med några ombytten kläder (om du vill, inget måste)

DET ÄR HELT GRATIS!
Du betalar bara när du köper bilder som du blir nöjd med.


OBS: Det finns möjlighet att boka tid, om det nu skulle passa dig bättre.
Du når oss via telefon: 070-858 80 70


Alla är välkomna! Ta gärna med vänner och prova på!
Xdesign & Foto
www.xdr.se




Det här är projektet som jag skrivit om tidigare. Visste inte först om jag fick skriva om det här, men nu är det klart! :D

Dagens shopping!

Idag fick jag almanackan som jag vann i Carolines tävling! Tack så mkt Caroline! :)



Jag var även iväg förut och shoppade lite grejer. Ansiktstvätt, ansiktscreme, hudlotion mm.

Igår gjorde jag en ansiktsmask med Neutrogena visibly clear 2-in-1 wash/mask. Jag tyckte jag märkte skillnad direkt efteråt och även imorse. Min porer hade dragit ihop sig och var mkt mindre. Det som också är bra med denna produkt är att man kan ha den som både ansiktstvätt och ansiktsmask.

Jag köpte även Neutrogenas ansiktscreme då min gamla har tagit slut.

Någon som är intresserad av en recension när jag använt produkterna ett tag?


Apoteket 65 kr.


Apoteket 65 kr.

Jag köpte också äntligen en ny kalender, min nya tog slut i början av januari. Jag lyckades hitta en precis sådan som jag ville ha. En som man kan byta framsida på själv om man vill. På framsidan är det en plastficka som man kan sätta dit vilken bild man vill där. Det kommer förmodligen bli en bild på Izze :)


Coop forum 129 kr

Ett litet projekt!

Idag har jag varit nere hos Christer och Vicky och pratat om en projekt som vi ska ha. Ska blir riktigt kul! Vi ska genomföra det hela nästa helg men mer än så säger jag inte.

Jag kommer skriva och berätta för er och säkert även visa bilder från vårt projekt, men det blir först efter genomförandet tänkte jag.

Vi fikade och Christer bjöd på semlor. Det är min andra semla i år redan, mycket smarrigt! :)

Har ni ätit några semlor ännu? :)


Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag

Bilden är från maj 2009.




Fler bilder!




Foto: Christer Persson
Makeup/styling: Vicky Le
Modell: Jag

Barbacka!

Idag blev det en barbackatur på Izze. Meningen var att vi skulle skritta en sväng men nä vi vände hemmåt kunde inte busdjuret hålla sig lugn så vi joggade lite sakta sakta. Han verkade inte stel alls utan kändes som en liten gummiboll med mkt energi i som ville ut :)
 
Jag hittade dock två små muskelknutar som jag masserad på, både innan och efter ridturen. Den ena försvann nästan helt, så det kändes bra.

Själv har jag haltat i två dagar för jag har sådan träningvärk i vaderna. Så konstigt vore det väl om Izze inte skulle känna av distansridningen alls.


Foto: Emma Bertilsson

Denna bilden är tagen på sommarbetet för 2 år sedan. Jag tycker den är lite rolig då alla hästarna följer efter på rad. Jag var helt omedveten om att Emma fotade oss :)

Vad gött det vore med sommar nu! Tycker ni inte med det?

Nya bilder från hotellplåtningen!

Fick ett helt gäng nya bilder av Christer idag! :)




Foto: Christer Persson
Makeup/styling: Vicky Le
Modell: Jag

Vad tycker ni om bilderna?

Jag vann!

Caroline hade en tävling i sin blogg där man kunde vinna en almanacka från tidningen Hästen som jag var med i.

Jag fick ett mail från Carro idag och jag vann! Skitkul! :D (sällan jag vinner något)

Något som är extra roligt med almanackan är att Emmas häst Pondus är med i den! Den lilla sötkorven! :)

Vill ni se hur den ser ut så kan ni gå in här!


Snabba Cash!

Filmen var riktigt bra! Huvudrollsinnehavaren Joel Kinnaman gjorde en mycket bra skådespelarinsats och riktigt snygg är han ju också ;) hehe

Jag var lite tveksam vad jag tyckte om filmen direkt efter jag sett den, men nu när jag kommit hem och tänker efter så var den väldigt bra. Filmen skildrade några tragiska människoöden, speciellt den lilla flickan. Ni som sett filmen förstår kanske vad jag menar. För er andra kanske jag inte ska avslöja för mycket.

På samma bio som vi var på var det en kille i 20 års åldern som höll på och pratade högt och väsnades. Han reste sig även upp och gick fram och tillbaka några gånger under filmen mitt framför bioduken. Det fanns ingen täckning för mobiltelefoner i biosalongen men han låtsades ändå som att han pratade i mobilen. Vi funderar på om han var onykter först men eftersom han inte vinglade så måste han nog ha tagit något annat. Lite obehagligt faktiskt! :(

Sist när jag och E var på bio var det också en mkt konstig kille i publiken som pratade högt med sig själv. Det verkar finnas en del speciella människor på bion i den här staden...

Vad tycker ni som sett filmen? Bra eller dålig? Ni andra är ni sugna på att se den?

God natt sötnosar!




Bio!

Nu ska jag på bio med T :)

Vi ska se Snabba Cash. Har bara hört bra om den.

Har någon av er sett den?


Träningsvärk!

Jag känner av gårdagens långkörare. Jag är öm i vaderna, rumpan och ryggen. Kommer säkert växla till att ha ont i flera andra muskler imorgon. Träningsvärk är gött tycker jag, då känner man att man gjort något! :)

Izze verkade inte stel alls idag, han var pigg och glad. Vi tog en liten promenad idag. Tänkte skritta och trava en liten sväng imorgon och se hur han känns uppsutten. Tänkte ta det lugn nu ett par dagar så jag inte överanstränger honom.


Bild från våran promenad

Filmklipp från idag!

En stor del av distansen gick genom skogen och dit var det svårt att ta sig för publiken så detta är bara några snabba klipp av dagens tävling.

Min puckelrygg förklaras till stor del av min säkerhetsväst :)


Min duktiga pålle! <3

Vi var iväg på en träningstävling i distansridning idag. Det gick superbra! Izze var jätteduktig!

Vi red totalt 2,5 mil och vårat mål var att rida på kilometertiden 12 km i timmen. Vi missade tiden med bara 6 min vilket var ett bra resultat tydligen :) Vi är ju inte så hemma på detta med distansridning. Vi var totalt ute i ca 1h 45 min.

Det var en ganska lång sträcka med "pliktskritt" dvs. att man var tvungen att skritta då vi red genom ett samhälle på cykelvägar och under låga tunnlar. Jag fick ducka för att få plats med huvudet under tunneln. Min häst är ju lite större än de små araberna ;)

Den ganska långa pliktskritten gjorde att vi var tvungna att hålla ett lite högre tempo runt resten av banan för att pricka in våran tid som vi satt. Vi skrittade några korta sträckor annars var det trav och galopp hela vägen. Vi tog denna tävling mest som en rolig grej så vi brydde oss inte så mkt om tiden :)

Helt imponerad av min älskade pålle, vilken kämparglöd han har! Han hade lätt burit mig ett par mil till om jag bett om det :)

Mot slutet kände jag att han blev lite trött och då skrittade vi en bit men sen när jag tog tyglarna igen så började han jogga på av sig själv. Behövde inte hålla om med skänklarna många gånger under hela turen utan han låg och sög frammåt på bettet hela vägen.

Han har en enorm tävlingsinstinkt och ville hela tiden ligga i täten av vår lilla klunga.

Farsan filmade korta sekvenser när vi passerade dem på lite olika ställen ut efter banan. Jag har försökt redigera filmen nu ikväll men det krånglar för mig (som vanligt).

Morsan och farsan åkte med i Ewas pappas bil, och de åkte runt på lite olika ställen längs banan för att se oss när vi kom ridande.

När vi kommit i mål fick hästarna hösilage och vi grillade korv tillsammans. Det var ca 20 startande ekipage där de flesta var arabhästar, något mer varmblod än Izze.

Hela dagen var riktigt lyckad och solen sken på oss hela banan runt! :)


Foto: Emma Bertilsson
Häst: Hagas Izz

Tack Christer!

Var hos Christer igår och bl a så frågade jag honom om han inte hade lust att ta en titt på min CV och mitt personliga brev. Det gjorde han såklart så snäll som han är! :D

Idag fick jag tillbaka den, det var snabba ryck och jag blev supernöjd med den!

Tack supersnälla Christer! :D

I övrigt idag har jag bistått som taxichaffis till mina vänner utan bil ;) Nej, då men vi var en sväng och shoppade lite i diverse affärer. Som tack blev jag bjuden på tacos ikväll! Det tackar jag ju inte nej till ;)

Imorgon ska jag och Izze vara med på en "prova-på" distanstävling. Den är bara 2 mil men det är kul att testa på tycker jag :)

När vi ridit klart väntar korvgrillning och det är ju inte helt fel. Morsan och farsan kommer med också och hjälper till med lastning mm. De är så snälla!

Jag, E och E tänkte rida ihop i en klunga runt banan så det kommer nog bli en trevlig ritt!

Håller tummarna att allt går vägen nu imorgon!

Ha en trevlig kväll!


Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag

Körkorts kort!

Idag var jag och fixade nya bilder till körkortet. Inte helt nöjd med min egen insats på bilderna, men de får duga :)

Var även och fikade hos Christer och åt semlor. Mycket smarrigt, första semlan i år. Träffade lite andra trevliga människor hos Christer med så det var kul.

Idag har jag även bokat in en ny plåtning med en ny fotograf. Syftet med plåtningen är att fotografen ska ha bilden i sitt skyltfönster, så det ska bli lite kul! Nu återstår bara att fundera ut en passande outfit till hans idé.

Jag och Emma har även bokat in en plåtning nästa helg som jag tror kommer bli riktigt bra! :)

Även jag och Christer har lite planer så snart kommer det nya bilder här i bloggen!




Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag

Bilden är från i somras

Grr!


Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag

Vet inte om jag gillar minen på denna bilden lr inte. Vad tycker ni? :)

Tävling!

Nu är jag med och tävlar igen!

Den här gången skulle jag gärna vilja vinna en almanacka från tidningen Hästen som Caroline lottar ut i sin blogg.

Hon har tagit en del av bilderna som finns med i almanackan :)

Vill du också vara med i utlottningen? Gå in här!

Dagen idag!

Det blev ridning i djupsnö idag med Izze. Han är så söt då han tycker det är så himla kul! Trava med höga knän och öronen spetsade och sedan galopp så fort som möjligt och frusta nöjt i varje steg! Vi red i lite omväxlande tempo men jag behöver bara tänka ökning så är han med på noterna, sötnosen! :)

Åkte sedan hem och tog en dusch och åt upp sushin som blev över från igår. Mumsigt!

Var hos Christer (fotografen) en sväng också och valde ut bilder från senste plåtningen. Vi smidde också lite planer för kommande plåtningar. Ska bli riktigt kul!

Får hoppas han får tid att fixa några av bilderna nu snart då det vore kul att visa er några nya bilder! :)

Imorgon ska jag ner och fixa en ny bild till mitt körkort. Sånt ät tråkigt tycker jag då jag alltid lyckas se ut som en mupp på körkort, pass mm.

Tänkte för skojs skull visa er bilderna som jag förnärvarande har på mitt körkort och pass. Ser lite annorlunda ut då mot nu.

Mitt nuvarande körkort:

Bild tagen när jag var 18 år

Mitt pass:


När jag var 22 år.


Bild tagen idag



Lite skillnad va? :)



Onsdag!

Nu bär det av till stallet. Får se om det finns någon där att göra sällskap med eller om det blir en tur bara jag och Izze.

Väl hemma igen tänkte jag städa, det behövs verkligen! Måste även ta ner mina röda gardiner, det är det sista av julpyntet som sitter kvar ;)

Ha en bra dag!


Foto: Emma Bertilsson
Makeup: Jag
Modell: Jag

Hemmagjord sushi!

Ikväll blev det hemmagjord sushi! I love sushi! Jag skulle kunna äta det varje dag :)

Jag tänkte jag skulle skriva och berätta hur jag gör.

Först kokar jag vanligt grötris i ca 25 min. Under tiden skär jag de övriga ingredienserna. Jag brukar ha gurka, lax (som måste ha varit fryst), avokado och surumisticks/crabsticks.



Sedan häller jag i 2 msk risvinäger och en tsk socker i riset. Jag breder sedan ut riset på en tallrik och låter det svalna.

Jag tar sedan ett algblad och lägger det på en bambumatta, med blanka sidan på algbladet neråt, och breder ut ris på 2/3 av algbladet.



Jag lägger sedan avokado, surumisticks, gurka och lax i fyra remsor. Två remsor avokado och surumisticks underst och två med gurka och lax överst.





Sedan rullar jag ihop detta till en rulle med hjälp av bambumattan. På den sista cm algblad när man rullat ihop rullen, fuktar jag med lite vatten för att rullen ska "limma" ihop sig i slutet.



Rullen får sedan ligga en kort stund för att algbladet ska suga åt sig lite fukt från riset och bli mjukt. När algbladet inte längre är torrt och stelt så skär jag ca 2 cm stocka "skivor" av rullen. Jag gillar inte för tjocka bitar då det är svårt att få in dem hela i munnen.



När jag äter detta sedan så doppar jag varje bit i soja som är utblandad med wasabi.

Mycket gott vill jag lova! :D

En regel brukar vara är att efter 3:e gången man äter sushi så är man fast i "beroendet". Det var så för mig och jag har hört många andra säga det samma :)

Gillar ni sushi?



Irriterande telefonförsäljare!

Idag är det andra gången som jag blir uppringd av en telefonförsljare från comhem. Första gången han ringde var han riktigt jobbig och det tog en lång stund för honom att fatta att jag inte ville ha fler tv-kanaler eller deras bredband.

Jag var jättetydlig med att jag inte var intresserad. Han frågade vad jag tyckte om kanalutbudet och då sa jag att jag inte gillade att de tagit bort Eurosport så vi fått tv4sport istället.

Tydligen hade han anteknat det och ville nu altså ringa upp igen för att berätta om deras kanaler. Han måste vara världens trögaste som inte kunde fatta att jag inte var intresserad av fler kanaler. Jag sa det säkert 5 ggr under första samtalet och säkert lika många under andra samtalet.

Det dummaste med hela samtalet idag var att han avslutar med att fråga varför jag inte kollar mer på tv????

Haha, det var det dummaste jag hört! Skulle det var något fel att jag inte kollar så mkt på tv att jag inte vill ha fler kanaler?! :D

Jag har en gång i tiden också jobbat som telefonförsäljare och vet vilken press man har på sig att sälja hela tiden, men detta tog ändå priset känner jag! Jag är aldrig otrevlig mot dem då jag själv vet hur tråkigt det är att sitta och ta skit från folk som är otrevliga, men jag säger klart och tydligt att jag inte är intresserad!

Jag överväger att skaffa NIX. Där mitt nummer blir spärrat för telefonförsäljare att ringa.

Gillar ni att bli upprigd av telefonförsäljare?


Cold as ice!


Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag

Gratistips!

Få en gratis fotobok på 24 sidor från Fujifilm. Ingen kostnad för frakt tillkommer!

Erbjudandet gäller på valfri fotobok på 24 sidor innan 2010-02-28.
Inga kostander tillkommer.

Endast en gång per hushåll.

Gå in på:
http://www.fujidirekt.se/asp/_campaign/icakuriren/index.asp?utm_source=Icakuriren_20090720&utm_medium=Print&utm_campaign=Gratis-Fotobok

Jag har just beställt en till mig själv! :)

Terrängträning!

Den 5 oktober 2006 var det första gången som jag och Izze provade på att hoppa terräng. Vi var med på en två dagars träning för landslagsryttaren i fälttävlan Tobias Grönberg. Första dagen var det banhoppning och andra var det terräng. 

Izze skötte sig mycket bra och tyckte det var superkul! :D

Här är en film från dag 2 i terrängen.

Visst är han duktig för att vara första gången? :)

 

Bloglovin



Följ min blogg med bloglovin

Jag är med och tävlar!

Julia Berg har en tävling i sin blogg där man kan vinna en megastor goodiebag! :D

Jag måste ju naturligtvis vara med och tävla!

Vill du också vara med och tävla? Gå hit!



Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask

Obs: av dessa kommer vinsterna från jholmtshirt, wild outdoor life, l8nyberg, bagatoo, styleimport, ecozoom och önskefoto att levereras separat (pga storlek eller dyr frakt t.ex). Resten av vinsten, som redan finns hemma hos mig, skickas till vinnaren i ett stort paket när tävlingen är avslutad.


Galet många saker man kan vinna! :D

Nu är det bara att hålla tummarna!

Shoppingsugen!

Satt och surfade lite på Hööks och spande in deras vårnyheter. Det fanns som vanligt en hel del fina saker!

Det här är min "vill ha"-lista:


2495 kr. En ny säkerhetsväst! Denna ska forma sig efter kroppen bättre än min nuvarande och vara lättare. Jag vill ha denna i mörkblått då min hjälm och tävlingskavaj är mörkblåa.


Ridstrumpor, bruna 69 kr.



Ridstövlar 499 kr. I mjukt syntetläder vilket gör att foten får stöd men ändå är rörlig till skillnad från äkta läderridstövlar.




Träns 199 kr. Mycket bra pris och snyggt!


Lördagens outfit!

I går var jag hemma hos K och spelade spel. Det var jag K och T. Först spelade vi Talisman sedan spelade vi poker. Det var en riktigt trevlig kväll.

Vad gjorde ni igår kväll?


Vit oversize kofta - Gina Tricot
Svart linne med vit text - Gina
Svarta jeans med hål - Vila
Svarta stövlar - Kommer inte ihåg...


Närbild på jeansen

Jag gillar skarpt mina nya jeans med hål i! :)


Ridhuset!

Idag red jag, Madde och Viktoria till ridhuset för att rida. Det tar ca 40 min att skritta dit. Kändes inte så långt när man har sällskap. Vi red dressyr och alla hästarna kändes riktigt fina.

Jag och Izze har ju inte ridit på ridbanan och ridit dressyr på ett tag nu när det varit snö och fruset. Vi har mest ridit ut. I förrgår var vi ute och travade och galopperade i djupsnön vilket jag tror lösgjorde honom för idag var han väldigt fin och mjuk. Han brukar vara stelare i höger varv men det märktes inte av idag alls förutom i galoppen men det kändes bättre än vanligt! :)

Det var ett lyckat ridpass idag och jag känner mig peppad att rida bort till ridhuset fler ggr. Känner mig lite sugen på att hoppa.


Videobloggen igen!

Nu ska den funka att se på också! :)

Det är när jag och Izze var ute och red häromdagen. Mysigt med alla snö i skogen!


Det regnade en del i somras!

Det regnade ganska mycket när vi var på Öland. Det var bara några få dagar av sol, bl a dagen då E gifte sig :)

När det regnar finns det inte överdrivet mycket att göra så jag passade på att leka lite med kameran.








Vad tycker ni om bilderna? :)

Sommarbilder!



I somras när jag var på Öland fick jag låna Emmas kamera Nikon D40 med 50 mm objektiv, för att kunna fota på min bästa väns bröllop.

Jag åkte ner en vecka i förväg och träffade J ooch T som också har stuga på öland. Jag passade på att fota deras hundar lite. Det var svårt att få skärpa i dem då det inte var autofokus på kameran eller på objektivet så jag fick manuellt vrida på objektivet för att får skärpa. Inte det lättaste då man ska fota djur som hela tiden rör på sig.

Här är några biler iaf :)


Poker (försölte få fokus på ögonen)


Ko (försökte få fokus på mulen)


Poker (försökte få fokus på nosen)


Abbe

Jag längtar till sommaren när jag ser dessa bilder! :)


Fel på min videoblogg!

Det var något fel på min videoblogg så man ser bara första sekunden av det sen är det svart :(

Får försöka fixa till det.

Igår var det tydligen problem med kommentera o bloggen. Var du en av dem som försökte så få du gärna prova igen! :)

Kram på er!


Gårdagens ritur!



Lyckades inte får bort den röda texten men ska fösöka skaffa ett annat program :)

Jag är med och tävlar!

Emma (gilraen) har en tävling och jag är med! :)

Man tävlar om mineralsmink från Elf. Cosmetics

Jag skulle vilja ha färgen Light då jag tror den skulle passa bäst till min hy.



Vill du vara med och tävla du också? Gå in på gilraen.se

Min allra första modellbild!

De ringde till mig från The Studio Group i november 2008 och frågade mig om jag ville vara med på modell-för-en-dag och att om jag ville fick jag ta med mig några kompisar.

Jag bjöd med mig Emma, Maria och Sofie. Vi skulle ta med oss tre stycken ombyten och så skulle en makeupatrist sminka oss. Ville vi inte köpa några bilder efteråt skulle det inte kosta något.

Det var en mycket rolig dag och det var en helt ny upplevelse!

Lite kul var att fotografen frågade om hon fick använda mina bilder i sin portfolio :) Haha, jag som tyckte att jag aldrig blev bra på bild innan.


Foto: The Studio Group
Modell: Jag
Makeup: kommer inte ihåg hennes namn


Dagens stallrappport!

Var ute och red på Izze idag. Vi tog en tur i skogen och på gärdesvägarna. Han var lite pigg och busig idag då han fått vila ett par dagar då han varit öm i fötterna efter skoningen. Idag märktes inget av att han hade ont i fötterna så det kändes skönt! :)

Igår fick jag färska ägg av E för jag hjälpt henne med hönsen, hästarna och fåren så nu tänkte jag steka pannkakor. Det brukar vara supergott med färska ägg till det.


Vinterbilder från stallet idag.

Från fototräffen i somras!

Här är en bild från i somras på fototräffen i Mariebergsskogen


Foto: Nekonana
Makeup: Jeanette M.
Modell: Jag

I'm a legend!

Ikväll kollade jag och E på film. Igen :) Vi såg "I'm a legend" med Will Smith. Den var riktigt bra och spännande! :)

Det är en film från 2007 där ett virus sprids på Manhattan som gör att människor förvandlas till zombies. Will Smith är imun och försöker i sitt labratorium att komma på ett vaccin.

Detta är en film som jag rekomenderar er att se om ni inte redan gjort det! :)

 

Jag gjorde hemmagjord sushi som vi åt. Mycket gott! Jag älskar sushi! Det var första gången som E åt sushi och hon gillade det skarpt :)

När jag sedan skulle köra hem henne kollade vi till fåren om det kommit fler lammungar, och det hade det!
3 st och den ena fårtackan låg och försökte krysta ut en till. Då blir det highlife att försöka få in dem i små inhängnader imorgon. Det gör man för att mammafår och lamm ska bilda band med varandra och får var lite i fred från de andra fåren.

Jag har lärt mig en hel del om får kan jag säga de sista dagarna här! :)

God kväll på er!

Heldag i stallet!

Idag har jag varit i stallet nästan hela dagen. Jag hjälpt E med att mocka, bära vatten, mat mm till hästarna. Det finns även som jag skrivit om tidigare även får och höns på gården.

Måste tyvärr meddela att den lilla lammungen som vi försökte rädd dog i natt. Det var förmodligen något fel på den då den inte kunde äta trots att vi hjälpte den så gott vi kunde :(

Fick hjälpa till att bära ut lammungen då E inte klarade av att ta i den. Det var bara att försöka tänka på något annat, den kunde ju inte ligga kvar där bland de andra lammungarna och fåren.

Hos hönsen var det tre höns som hade dött idag. Tre stycken vita, de har tydligen något slags virus men som inte smittar människor och de bruna hönsen så vi får hoppas att de andra vita hönsen klarar sig. Jag fck även bära ut dessa döda höns då de andra stod och hackade och åt av sina döda kompisar. Äckliga djur det där hönor!

För att berätta om något mycket trevligare så höll vi i några söta som lammungar idag. De är så himla söta och mjuka i pälsen. :)


Jag och lamm som föddes på julafton


Lamm som föddes i dag


Hönsen


3 dagar gammal


Från förra vintern!

Izze fick vila idag ifall han fortfarande var lite öm i fötterna från gårdagens skoning. Han var inte halt idag och det kändes väldigt skönt! :)

Några av er läsare gillade hästbilder, kul! :) Så här har vi en bild på Izze från förra vintern.


Foto: Emma Bertilsson

Vad vill du läsa mer om?

Jag undrar vad du som läser denna blogg skulle vilja läsa mer om?

Ex. vis: modellbilder, hästar, hästbilder, mode, recept, egopics, videoklipp, mat, träning mm. Något helt annat?

Helt enkelt vad skulle du vilja läsa om i min blogg?

Brukar vara dåligt med svar på frågor jag ställer men jag ser allt på statistiken att jag har ett gäng läsare ;)

Kram på er!


Filmkvällen!

Var hos E igår och såg på film. Vi såg Wallander Läckan, en helt ok film. Jag gillade inte slutet av någon anledning men annars var det bra.
Vi gjorde fruksallad till fimen som vart väldigt god! De har extra pris på frukt på konsum just nu så det var bäst att pasas på att köpa massa frukt.

Som vanligt när jag och E kollar film så hade jag katten Maxi i knät. Hur go som helst! :)

Jag sov kvar hos E i natt för hovslagaren skulle komma idag kl. 10 så då tänkte jag att jag kunde hjälpa henne lite på förmiddagen innan.

När Izze var skodd åkte vi och beställde pizza. Mycket smarrigt då man varit ute hela dagen och jobbat i stallet.

Nu blir det en sväng ner på stan!


Ett till videoklipp!

Här kommer en litet videoklipp när jag och Izze var och tränade en tvådagars fälttävlansträning för Gunilla Kruger på Trossnäs. Hon är eller har varit lagledare/tränare för juniorlandslaget i fälttävlan.

Detta är från första dagen då vi tränade banhoppning.



Ikväll ska jag hem till E och kolla på film. Har köpt en hel del frukt så det blir favorit i repris, nämligen fruktsallad! :)

Ha en trevlig kväll!

Blomsterbud! :D

Idag fick jag blomsterbud! :D Gud vad gulligt! Jag älskar att få blommor! Blev lite förvånad måste jag säga. Det är ju inte varje dag man får det. :)



Vem avsändaren var det får förbli hemligt ;)

Mil-slingan!

Det blev ett varv rund mil-slingan med Izze, Pondus och Emma. Det var inte alls lika kallt idag runt -9 grader (bara). Blev ganska lugn ridning ändå mest skritt och trav.  När vi kom tillbaka såg hästarna, speciellt Izze som är svart, ut som isbjörnar i pälsen. De var aldeless vita! :)

Innan vi red iväg hjälpte vi E att försöka få en nyfödd lammunge att dia från sin mor. Den lyckades inte ta sig upp på benen själv och hitta spenen så vi fick hjälpa den. En fick hålla fast mammafår och en försöka leta på spenen så den kunde äta. Vi lyckades bara få i den ett par droppar så när vi kom tillbaka efter ridningen försökte vi igen och den fick i sig lite mer iaf. Hoppas den överlever natten, den verkade inte vara alltför stark. Tydligen hade det föds en lammunge igår med som varit likadan men idag var den jättepigg och studsade runt, så vi får hoppas det blir samma med denna lilla sötnos.


Lilla lammungen

Ridtur med Emma!

Solen lyser och det är kallt ute. Hur kallt är svårta att säga då min termometer sitter mitt i solen. Den visar 13,8 grader varmt just nu så man kan säga att solen värmer en hel del iaf. :)

Idag ska jag ut och rida med Emma. Vi tänkte rida mil-slingan men vi får se hur kallt det är.

Emma visade mig en bild som hon tog när vi fotade hästarna nu i veckan. Jag gillar den jättemycket! Jag har fått Emmas tillåtelse att visa den här.


Foto: Emma Bertilsson
Vita hästen: Pondus, Svarta hästen Izze, Människan: Jag

Jag gillar ångan som kommer ur Pondus näsborre! Jag älskar stämningen i bilden, det är ett sådant lugn över den.

Om jag inte skrivit det förr, så är det inte tillåtet att kopiera bilder från min blogg! Behöver egentligen inte ens skriva det då alla bilder är skyddade av Copyright-lagen.

Terrängträning från 2007!

Här är när jag och Izze tränar terräng för Björn Palm på Trossnäs fälttävlansbana. Det finns en del att träna på och när jag ser filmen blir jag jättesugen på att träna terräng nu på en gång! :)



Är du hästintresserad?

Redigering av film!


Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag

Nu har jag äntligen lyckats lista ut själv hur man klipper en film. Efter lite svärord måste jag erkänna men nu känner jag mig ganska nöjd att jag till slut lyckades! :)

Just nu håller jag på att ladda upp filmen på youtube men det verkar gå segt så jag lägger upp den i bloggen imorgon.

Det är en film när jag och Izze är på terrängträning på Trossnäs från 2007. Tänkte senare också klippa ihop en film när vi hoppar banhoppning. 

Bilden har jag inte tidigare visat i bloggen från min och Emmas "Cold as ice"-session.

Sov gott!

Söndag!

Idag har det blivit en lugn dag. Slöat framför tv:n halva dagen sedan blev det en ridtur med Emma under en stjärklar himmel. När vi kom tillbaka kom E ut och frågade om vi ville komma in och fika och värma oss och det var precis vad vi ville! :)

Gött med varmt kaffe, pepparkakor och punchbollar (lr vad det hette)




Smakade mycket gott efter ridturen i kylan! :)

Nu överväger jag att ge mig på att redigera min första film. T har hjälpt mig med att fixa ett program som ska vara bra. Håll utkik ikväll, kanske lägger upp en film senare :)

Ha en trevlig kväll!

Tips!

Här kommer en tips för er som inte vill frysa lika mycket om fötterna när ni rider!

Sätt nosludd runt hela stigbygeln!

Det håller kylan från metallen i stigbyxeln borta så att inte fötterna blir så nedkylda. Jag brpovade att ha det på ena stigbygeln idag och jag märkte en rejäl skillnad då den ena foten var en isklump (den utan ludd) och den andra mkt mindre frusen.

Det finns ju trä- och platsstigbyglar att köpa men de har ju ingen säkerhetsfunktion. Så detta var ju perfekt att kunna sätta på sina säkerhetsstigbyglar. Jag har sådana stigbyglar med gummisnodd och över gummisnodden satte jag inget ludd, utan bara under foten och på insidan av stigbygeln.

Någon som har andra tips för att inte frysa ihjäl i denna kyla?

Gårdagen!

Det blev visst utgång igår igen! Det var ett bra tag sedan som jag var ute två dagar på raken så nu lär det bli lugnt ett tag.

Var hemma hos S på förfest och det var trevligt att träffa de som var där och "catcha up" lite då det var någon gång i höstas vi träffades senast.

Vi gick till Tempel och det var mkt bättre än i fredags. Riktigt mycket folk och blandad ålder, vilket ofta är mycket roligare tycker jag.

Tog lite dåligt med bilder igår men S granne hade en riktigt cool katt som vi var över och tittade på så den kunde jag inte låta bli att fota! Den är hårlös, supercool och riktigt mjuk och varm att klappa på.




S i full koncentration att kolla på Facebook.


Kvällens outfit

Gårdagens utgång!

Var ute en sväng igår på ett nytt ställe som heter Tempel. Var fint där inne men det var dåligt med folk. Det blev en lugn kväll men mycket trevlig! :)




Goda drinkar!

En god gärning!

Igår efter att jag och Emma varit och shoppat och jag precis hade släppt av Emma hos sig såg jag några killar som fått fel på sin billängs vägen.

Jag stannade så klart för att se om jag kunde hjälpa dem med något. De behövde hjälp att starta bilen med startkablar och jag har som tur var ett par i bagageluckan. Så jag kopplade dit dem och efter några startförsök hoppade deras bil igång.

Lite kul att kunna visa killar att även tjejer kan lite om bilar. Jag kan inte alls mkt men det var ändå kul att se hur förvånade de blev när jag visste hur man gjorde, och gissade rätt på vad felet var. Inte särkillt avancerat, jag vet men lite kul.

Såklart kändes det även gött att ha gjort en god gärning! Inte kul att bli stående med bilen du det är neråt -20 grader ute...

Ha en trevlig kväll!


Redigering av filmer!

Jag försöker få ordning på hur man lyckas konvertera dvd-filmer som farsan har filmat i video_ts-format och  VOB-filer. Jag vill kunna klippa i filmen och fixa till den som jag vill ha den.

Windows movie maker har jag och till och med Adobe Premiere men tydligen måste jag konvertera filerna först från de små dvd-skivorna som jag har filmerna på...

Någon som fattar alls vad jag pratar om och vet hur jag ska göra? Snälla hjälp mig! :)


Här är en gammal bild som jag inte vet om jag visat er


Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag, nov -08

Shopping sugen!

Spanade in dess snyggingar på Hm.se.



Jacka 399kr
Skor 199 kr
Linne 99 kr
Topp 149 kr
Cardigan 199 kr

Tips i vinterkylan!

Är det fler än jag som får supertorr hud när det är så här kallt ute?

Då ska ni prova denna duscholja från Decléor.


Decleor Bain Relaxant, Relaxing shower and bath gel.

Jag märker en klar förbättring av huden när jag använder den när jag duschar! Den ska även ha en lugnande och avslappnande effekt.

Den kostar lite men är väl värd sitt pris!


Lite lugnare!


Foto: Emma Bertilsson

Ordentligt påbylsade var vi! :)

Här går det undan! <3


Foto: Emma Bertilsson
Modeller: Jag och Izze

yiiiihaaa!!! :D


Dagens plåtning av hästarna!

Idag begav sig jag och Emma till stallet för att fota lite hästar. Riktigt kallt var det idag med -17 grader.

Bilen ville inte starta idag men på 4:e försöket gick det äntligen. Förmodligen hade batteriet laddats ur av kylan och efter alla startförsöken var det nog bäst att åka en bit med bilen så den skulle få ladda upp sig.

Vi åkte längs en ridväg som vi brukar rida för att mäta hur lång den var. Den var nästan exakt 1 mil runt, lite längre då man rider genom skogen på ett ställe.

Jag tänkte att det kan vara bra att veta då vi är ute och tränar för att rida distans. Jag har nämligen tänkt att jag och Izze ska vara med på en "prova-på"-distansritt här i slutet av januari, om allt går som planerat. Då är det ju bra att veta hur långa sträckor man rider och hur lång tid den tar att rida. Så nu ska vi försöka träna en del konditions träning här framöver.

Vi började med att fota damerna på lösdriften. Tre arabston i full galopp och bus! :)

Sedan fotade Emma Pondus lös i sommarhagen. Pondus tyckte det var riktigt kul den här gången och sprang runt och bockade i hagen på egen hand, sötnosen!

Efter det tog vi Izze, och idag red jag honom i sommarhagen i djupsnön. Han var riktigt laddad och tokade ordentligt då en buss körde förbi på vägen och lät konstigt. Han älskar att galoppera i snön!

Jag var väl inpackad i många lager kläder och förmodligen röd om näsan, men jag tror bilderna kan bli fina ändå! :)

Alla bilderna såg riktigt härliga ut när vi såg dem i kameran så vi håller tummarna för att de se bra ut i datorn med!

Har ni vinter och kallt hos er med?


Foto: Emma Bertilsson

Bilden är från förra vintern

Kvällens mysoutfit!

Nyduschad och har precis hoppat i mysbrallorna! :) Nu blir slöa framför tv:n för hela slanten!


Grå luvtröja - Reebok
Svart linne - Gina Tricot
Svarta mjukis brallor - Reebok
Vita duntofflor - julklapp

Jag älskar mjukiskläder! :)


Heldag ute i kylan!

Idag red jag och E ut en sväng i skogen. Jädrar vad kallt det var, -17 grader om inte kallare när solen gick ner. Det småblåste lite vilket gjorde att hela ansiktet kändes som det skulle frysa till is. Det gick bättre när vi kom in i skogen och travade och galopperade, då vi blev lite varma.

Efter vi ridit så hjälpte jag till att ta in alla hästarna och sen åkte vi till två olika ridaffärer för att kolla på en ridjacka åt E. Tyvärr så hittade vi ingen jacka som var bra.

På vägen hem åkte vi förbi Max och åt hamburgare. Det satt verkligen fint när man var vrålhungrig efter att ha varit ute i kylan.

Imorgon ska Emma fota Izze och ett gäng andra hästar i stallet. Det ska bli kul med nya fina bilder på våra älsklingar! :)

Hoppas det inte är lika kallt ute imorgon, om inte annat får man ta ett till lager med kläder på sig!

Trevlig kväll!


Foto: Emma Bertillson
Modeller: Jag och Izze <3

Porträtt!


Foto: Emma Bertilsson
Modell/styling/makeup: Jag

Dagens outfit!


Osminkad och ej fixad i håret

Grå tröja - Gina Tricot
Svarta jeans - Gina Tricot
Fyrkantiga "diamant"-örhängen - Ur och Penn

Luftslottet som sprängdes



En mycket bra avslutning av denna triologi! Det var spännande genom hela filmen och trots att filmen var mer än 2 timmar lång så kändes den aldrig lång. Mycket bra skådespelar insatser tycker jag och den håller en hög klass för att vara en svensk film.

Jag gillar svenska filmer så som Beck och Wallander men jag måste säga att de här filmerna var snäppet vassare. Kanske för att jag sett så många Beck- och Wallanderfilmer så att storyn är lite uttjatad. Med Beck och Wallander känns det som att jag kan vänta med att se dem tills de visas på tv eller DVD, men sista filmen i den här triologin ville jag inte vänta med utan gick och såg den på bio.

Jag tyckte bäst om den första filmen, Män som hatar kvinnor och den sista. Tvåan var också bra men inte lika bra som 1 och 3.

Jag rekomenderar er att se dessa tre filmer! Ni kommer inte att bli besvikna :)

Någon av er som sett alla tre? Vad tyckte ni om filmerna?

Kram på er!

Bio!

Det var en riktigt mysig ridtur idag i solen. Det var -14 grader men det känns som att man börjar vänja sig mer och mer med kylan. Izze var pigg och busig i vanlig ordning. Medryttaren till Lavendel (en häst i stallet) blev med på turen istället för E som fick förhinder. Innan vi skulle sitta upp på hästarna så skulle Lavendel gå förbi Izze. Izze blev sur för han tyckte hon gick för nära och la öronen bakåt, Lavendel i sin tur blev sur på Izze och sparkar med bakbenen efter honom. Hon träffar mig i ryggen men som tur är har jag min säkerhetsväst på mig så det dämpade sparken avsevärt! Det gick bra och jag skadade mig inte men det var ganska otäckt att bli sparkad i ryggen av en stor häst!  

Ikväll ska jag och E på bio. Vi ska se "Luftslottet som spränges". Vi har ju nyligen sett de andra två filmerna i triologi av Stieg Larssons böcker.

Håller tummarna för att filmen är bra! :)


Izze idag i hagen

Ridtur i solen!

Nu ska jag till stallet för att rida tillsammans med E. Solen skiner så det blir nog en härlig tur!

Här är en ny bild från Emma.


Foto: Emma Bertilsson
Modell/styling/makeup: Jag


Ha en bra dag! :)

Bild från senaste plåtningen!

Fick några bilder av Emma idag! :)

Tänkte visa er en nu. Jag gillar vinterkänslan med all snö! Jag gillar även den annorlunda kompositionen, lite som man brukar säga "outside the box" :)


Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag

2009 i frågor och svar!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Började blogga, det trodde jag aldrig! :)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag brukar inte ha några nyårslöften.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, inte i år men det är några på väg.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej och det är jag väldigt tacksam för!

5. Vilka länder besökte du?
Har bara varit i Sverige i år (2009)

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
En systemkamera!

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
23 juli då min bästa vän gifte sig! :D

8. Vad var din största framgång 2009?
Jag känner att jag utvecklas hela tiden på mitt jobb.

9. Största misstaget?
Finns säkert många, men de skriver jag inte om här ;)

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Nix, frisk som en nötkärna! :) Vågar knappt skriva det.. peppar peppar! :)

11. Bästa köpet?
En Zaldisadel till min pålle. Allround mot hopp, mkt bra sadel!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Hästen <3

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Många saker, men de som gör mig mest glad är min familj, vänner, Izze och mitt jobb. 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Bad Romance -Lady Gaga, Battlefield - Jordin Sparks mfl.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ungefär samma skulle jag tro, jag är en ganska glad person :)

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat mer med min häst och besökt några av mina bästa vänner i bl a Göteborg.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Gått och lagt mig sent på kvällarna...

18. Hur tillbringade du julen?
Med min familj och släkt.

19. Blev du kär i år?
yes, and got over it ;)

20. Hur många one night stands?
Ingen kommentar, men inte min grej, har vuxit ifrån det känner jag!

21. Favoritprogram på TV?
Hinner sällan se på tv.

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej. Mycket sällan jag hatar någon, tycker mer synd om dem...

23. Bästa boken du läste i år?
Vet inte om jag läst någon som inte var jobbrelaterad.

24. Årets bästa film?
Svårt

25. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Jobbade, öppnade fina presenter :)

26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Förmodligen. Fler resor.

27. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Svårt, men måste nog erkänna att jag kört hårt på leggings.

28. Vad fick dig att må bra?
Familj, vänner och min häst

29. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen

30. Vem saknade du?
Mina vänner! Folk som flyttar från stan och gamla vänner i hemstaden.

31. De bästa nya människorna du träffade?
Nya kollegor och vänner

 


Min nyårsoufit!




Svart klänning, Gina Tricot
Glittriga svarta stayups, Hm
Örhägen, halsband, ring, Hm
Gråa skor, Bianco Footnews
Svart nagellack, Isadora.

En bild när jag var liten!

Hittade en bild på mig och min syrra när vi var små! Jag tyckte den var lite gullig! :)


Jag till vänster och syster till höger.

Vad tycks? Är jag mig lik? :)

Rastlös!



Var kvar hemma hos Jimmy och Tobbe igår nästan hela dagen. Vi spelade Nintendo Wii och spelade att antal serier bowling. Det var riktigt kul! :)

Satt och funderade förut på varför jag hade träningsvärk i rumpan. Funderade på om det berodde på att vi dansade en del på nyårsafton, men det kunde det ju inte vara tänkte jag. Kom sedan på att det måste vara bowlingen som gett träningsvärken! Haha! Man gör ju som ett utfallssteg när man ska få iväg klotet så det måste ju vara det! :D Lustigt, men det måste ju vara någon rörelse man sällan gör, för så jävla otränad borde jag ju inte vara... haha! :)

Är hemma hos morsan och farsan, åkte hit igår. Känner mig lite rastlös och skulle vilja ut och rida på Izze, men  nu är det ju mörkt så jag överväger att åka en sväng till syster. Vi funderade på att ev gå ut och ta en öl. 

Kram på er!
 

Lite gamla terrängträningsbilder!

Får väl roa mig med att blogga när jag lyckats vända på dygnet så jag inte är trött för fem öre fast klockan är mkt!

Hittade lite gamla terrängbilder på mig och Izze när vi tränar för Björn Palm. Nu längtar jag verkligen till våren så vi kan hoppa terräng! :)

Bilderna är inte särskillt bra men de får duga!




Ner i vattnet, genom vattnet, hopp upp ur vattnet, mellanlanda och hopp över smal stock! :)

Björn ser nöjd ut i tredje bilden så vi måste ha gjort någonting bra! ;)



Upphopp


Nedhopp


Grav med stock


Vedhög i lite snabbare tempo (farsan har lite svårt att hinna med att ta kort)


Stock

Terräng/fälttävlan tycker jag är det roligaste inom ridsporten. Vilken gren föredrar du?

Nyår!

Nyårafton var en mycket trevlig tillställning. Det bjöds på 3 rättermiddag, skumpa, fyrverkerier, dans och karaoke. Vi var 10 st totalt, en ganska liten men naggande god styrka.

Nyårsmeny bestod av:

Förrätt: Kronärtssoppa med handskalade räkor och toast.

Huvudrätt: Baconinlindad fläskfilé med vitlöks- och fetaost. Till detta serverades provencal kryddad klyftpotatis, vitlöksbröd, melonsallad och rödvinssås.

Efterrätt: Tryffletårta med varm jordgubbsås och grädde.


Dukningen


Huvudrätten



Fyrverkerier


Jag och Jimmy


Igen


Cissi och Tobbe


Ingen brist på snö


Nyårspuss av Poker :)


Conny och Cissi

Har ni haft en bra nyårsafton?

RSS 2.0