Mer rosor!














Foto: Jag                       18-55 mm och närbildsfilter

Min fina häst! <3

Känner jag att jag är trött och uttråkad då hjälper det alltid att ta en tur på min fina pålle, han gör mig alltid på gott humör! :)

Vi red ut en sväng idag trots kylan och blåsten och han skötte sig utmärkt. Pigg och glad men samtidigt sansad. Det gillar jag! :)

Det var bara att bylsa på sig så mkt kläder jag hade för att hålla värmen och jag blev till och med svettig av turen.

Här är en bild på mig och Izze från förra vintern, när bilden togs var det -25. Känns lite klent att tycka det var kallt idag med ynka -10 ;)


Foto: Emma Bertilsson
Häst och ryttare: Izze och jag

1:a advent!





Foto: Jag

Vill inte gå ut!

Idag stannar jag inne och städar och julpyntar. Planen var att rida en längre tur på pållen men nej någon måtta får det vara på busvädret. Snön yr i alla vädersträck så han får vila idag. Packade in honom i sitt tjocka halstäcke igår så han lär inte frysa ute i stormen idag :)










Foto: Jag

Vad gör ni en dag som denna?

Kyla!

Igår lagade vi god mat och drack gott. Tända ljus i hela huset och eldade i brasan. Mycket mysigt var det! :)

Nu ska jag ut i kylan och rida på min häst innan det blir mörkt. På med termobrallorna och vinterkängerna!

Lägenheten igår var inte lika fräsch som den första jag tittade på men med lite nya tapeter så blir det helt ok. Håller dock tummarna att jag får den första!




Foto: Jag
Häst: Lucky Winner JR

I em ska jag fortsätta att redigera bilderna på Lucky. Katta som äger Lucky ville göra förstoringar på ett gäng :)

Ha en bra dag i kylan!


Kolla på lgh!

Nu strax ska jag iväg och kolla på en till lägenhet. Får se om den kan vara något. Detta är den andra jag kollar på nu och hoppas att jag kan få någon av dem. Skulle vara kul att byta upp sig till en lite större lägenhet känner jag.

Efter lägenhetsvisningen blir det en sväng till stallet sedan väntar fredagsmys med K :)

Ha en trevlig fredag kväll! :)


Foto: Sanna Ek
Makeup: Kristin L
Modell: Jag

Burr!

Sitter och värmer mig med en kopp te innan det bär av till stallet. Det blåser ute idag med så jag får se om jag rider idag. Inte hela världen om Izze får gå lite lugnare nu när det ändå är så hårt i marken. Får bli mer ridning i helgen när jag kan rida när det är ljust ute.

Imorgon planerar jag för fredagsmys. Någon som har tips på någon god mat man kan laga? :)


Foto: Christer Persson
Modell: Jag

Trotsat blåsten!

Idag har jag och Izze trotsat kylan och blåsten och ridit i paddocken. Det blev olika lösgörande övningar i mest skritt och lite trav. Han kändes väldigt fin redan från början och han gjorde riktigt fina skänkelvikningar mm. Det känns kul! :)

Innan jag åkte till stallet var jag och kollade på en lägenhet. Det var kanonfin så den ska jag tacka ja till. Hoppas bara jag får den! Håller tummarna! :)


Foto: Sanna Ek
Makeup: Kristin Lundberg
Modell: Jag

Snöyra!

Snön yr utanför fönstret och nu ska jag dra till K och kura ner mig i soffan. När jag kom hem från jobbet satte jag mig  och redigerade bilder från dopet.  Det är ett gäng kvar, men nu är det hem till K som gäller.

Ha en bra kväll! :)








Nikon D5000, 55-200 mm
Foto: jag

Rosor!






Nikon D5000, 18-55 mm, närbildsfilter +5
Foto: Jag
Blommor: Rosor som mamma fick av pappa :)

Kajsa!

Här är några bilder på underbara Kajsa från i lördags:








Nikon D5000, 50-200 mm
Foto: Jag
Bebis: Kajsa

Bilder från Eskilstuna!

För någon helg sedan var jag i Eskilstuna och var med och promotade öppningen av Sanna och Kristins fotostudio. Här är ett par bilder från fotosessionen på stan:

Foto: Sanna Ek
Makeup: Gina Eklidh
Modell: Jag
Styling: Kristin L


Nu ska jag fortsätta att redigera bilder från dopet igår. Kanske visar er lite bilder på sötnosen senare om hennes föräldrar tycker det är ok :)

Ha en trevlig söndag kväll!

Dogge doggelito!

Idag var vi på en föreläsning med Dogge Doggelito på jobbet. Han var väldigt duktig på att berätta historier med inlevelse och humor som ledde fram till många skratt.

Han rappade några låtar och någon kände man igen sedan man gick i högstadiet :) Skoj att höra hans berättelse om sitt liv och vad han varit med om.

Jag lyckades även få hans bok om The Latin Kings, hans autograf på ett idolkort samt en kram, inte illa. Mina kollegor skyllde på att deras barn ville ha hans autograf men jag fick ju erkänna att den vore kul att ha, haha! :D

Efter jobbet blev det barbackadressyr på min duktiga pålle. Vi tränade på att göra halt, rygga, halt och behålla formen. Izze har insett att det går att byta färdriktning utan att behöva ta upp huvudet emellan ;)

Imorgon ska jag och Ella ut och rida på morgonen är planen men det ska snöa imorgon så vi får se om vi får ställla in.

Nu ska jag kolla klart på Idol på tv som sänds från Löfbergs Lila Arena här i Karlstad.

Ha en trevlig kväll!







Foto: Jag

Mörkertur!

Ikväll har jag varit hos Izze och vi red ut en sväng i mörkret med pannlampan. Ridbanan var bara att glömma då den var stenhård och knövlig. Kände att jag var tvungen att rida då det är fullt upp i helgen. Busig var han idag med trots skritt och lite lugn trav.

En av mina bästa kompisar ska döpa sin lilla Kajsa på lördag och jag har blivit tillfrågad om jag vill fota dopet. Det ska bli kanonkul och jag håller tummarna att jag lyckas ta några fina bilder på den lilla sötnosen! :)

Ha en trevlig kväll!

Här är en bild från en plåtning jag gjorde i somras:

Foto: Christer Persson
Modell: Jag

Frost genom mobilen!

Nu på kvällen när jag skulle gå ner till bilen och åka iväg till stallet, så hade bildörrarna frusit fast. Jag lyckdes ta mig in via baksätet och kunde starta bilen. Jag var tvungen att vänta tills bilen blev varm innan jag kunde öppna förardörren.

I väntan på en tinad bil tog jag lite bilder med mobilen som jag tyckte blev ganska härliga :)

I stallet satte jag i fyra brodd i varje hov på Izze. Det tog väldigt lång tid då det satt en massa lera och stenar i broddhålen. Nu sitter de iallafall på plats för resten av vintern! :)

Det var stenhårt i marken idag men jag tog mig en barbackatur i paddocken i skritt. Vi gjorde lite lösgörande övningar i skritt och gick även några varv i solrosen. Han kändes väldigt mjuk och fin och är alltid väldig lyhörd för vikthjälper mm när jag rider barbacka.

Några mobilbilder:









Sötnosen <3

Buse till häst!

Igår när jag var ute och red på Izze var han nog vildare än någonsin. Han var helt galen! Jag kunde ju självklart i vanlig ordning inte hålla mig för skratt när han busar så han fortsatte att bocka och busa runt en bra stund! :)

Han har nog aldrig bockat så där mkt när jag har ridit. Vet inte varför han var så busig igår men förmodligen för att jag inte ridit ut när det varit ljust på ett tag så nu passade han på att vara lite kaxig när han såg allt så bra. I vanliga fall när vi rider ut den här årstiden så ser han ju bara det som lyses upp av min pannlampa :)

Igår var jag hemma hos Viktoria och vi åt Tacos på älgfärs. Hur gott som helst och jag kunde ju såklart inte låta bli att äta aldeless för mkt. Gott var det iallafall!

Ikväll är det städ dag som gäller. Det behövs verkligen då jag fuskat lite ett tag nu. Det finns ju så mkt annat roligt att göra än att städa ;)

Idag fick jag några bilder av snälla Emma som fångat mitt busdjur på bild med ett fisheye-objektiv. Izze pisse ser ut som en svart älg! :D







Foto: Zandra Nilsson
Redigering: Emma Bertilsson
Hästar: Pondus (vit) Izze (svart)

BTS från igår!


Statister


En statist


Regisören och den statistansvarige


Statister


Lite tilltugg


Journalist och fotograf


Fler statister


Camilla blir sminkad


Neo och en av statisterna


Neo och en annan statist


Neo


Mycket kaffe blev det!


En av scenerna




Neo


Neo


Regisören instruerar Neo och Camilla i "kramscenen", där jag även hjälpte till med ljuset.


Camilla (chefsredaktör för Poplife Magazine)


Neo


En lång men intressant dag där jag träffade många nya trevliga människor! :)

Nu ska det bli spännande att få se videon när den släpps i mitten på januari. Jag lovar att lägga upp den här i bloggen!


Bilderna i min blogg för inte kopieras eller användas utan min tillåtelse!






Lååång dag!

Upp i ottan imorse för att göra mig i ordning inför videoinspelningen. Samling 07.30 på Elit Stadshotell i Karlstad och sedan inspelning hela dagen och kvällen på Harrys.

Artisten som musikvideon görs för är Neo. Han var med i melodifestivalen i år med låten Human Frontier:



Det var en hel del fotografer och filmare där under hela dagen som fotade och filmade BTS-bilder och gjorde intervjuer. Poplifemagazine var med och producerade videon tillsammans med produktionsbolaget Merlin.

Här är lite bilder från idag som jag tog med mobilen, jag lägger upp fler imorgon som jag tog med min kamera.




Några grabbar jag stod med i baren och på dansgolvet med på några tagningar.


Neo framför kameran


Några av statisterna


The poledancers


Ljuscheck


Neo och Poplifemagazines chefsredaktör


Hårstylist, makeupartist, Neo och Poplifes chefsredaktör.


Jag

Fler bilder kommer som sagt imorgon.

Nu ska jag hem till K med Viktoria och Frida.

Ha en trevlig lördagkväll! :)



Duktig pålle!

Idag red jag ett dressyrpass på Izze i paddocken. Han gick kanonfint från början. Vi körde förvändsluta på volten i båda varven, ryggningar och ställa och böja åt båda håll. Han blir rikigt lösgjord när man gör de övningarna. Dessa övningar har jag fått från Per, tränaren som jag rider för ibland. Jättebra övningar för Izze.

Vi tränade bara i skritt och trav idag för jag tyckte paddocken var lite hård under det översta lagret som tinat lite.

Nu blir det att fixa det sista inför morgondagens delatagande som statist i en musikvideo. Det ska vara journalister på plats och skriva om inspelningen så det kan bli lite spännande :)

Ha en trevlig kväll!




Foto: Jag

Två dagar på slottet!

Nu är jag nyss hemkommen från slottet vi var på och hade konferens med jobbet. Det blev en hel del intressanta diskussioner och en hel del mat och fika. Igår kväll åt vi trerätters middag på slottet.  Det var kantarellsoppa serverad med färskostbruschetta till förrätt. Renkalvskotlett med svart trumpetsvamp, pumpapuré och enbärsgräddsås till huvudrätt och apelsinsandwich med flamberad ananas till efterrätt. Mätta blev vi och maten var god.

Idag till lunch blev det vildand med gräddsås och pocherad purjolök samt råstekt potatis. Jag har aldrig ätit and förut så det var intressant, men jag tyckte det var lite leversmak och det gillade jag inte riktigt. Ingen favoriträtt hos mig måste jag säga men sill- och sallads buffén var bra.

Nu ska jag inte tråka ut er med mer mat utan jag tänkte visa er en bild från i lördags när jag modellade för den duktiga fotografen och makeupartisten Kristin Lundberg.


Foto: Kristin Lundberg
Modell: Jag
Makeup: Kristin Lundberg



Vintern är här!

Idag har det snöat ännu mer och när vi passerade Örebro idag på väg till vår konferens så var det ännu mer snö där än i Karlstad. Undra om denna snö kommer bli liggade ett tag eller töa bort.

Idag har vi haft konferens hela dagen och ätit en mkt god lunch och mkt fika mellan varven.

Nu är det dax att byta om och sätta på mig lite snyggare kläder inför middagen på slottet :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!







Foto: Jag


Frostig morgon!

Nu snöar och blåser det ute. Blir ingen ridtur idag. Ska åka och pyssla om kusen iaf och byta till ett varmare täcke då det ska bli ännu värre väder imorgon.

Typiskt att det ska bli oväder imorgon då jag och mina kollegor ska till ett slott på annan ort för att ha konferens. Vi ska bo på ett spa-hotell så jag tänkte stoppa ner badkläderna :)








Musikvideo och modelljobb!

Idag fick jag veta att jag ska vara med i en musikvideo som kommer spelas in i helgen. Ska bli hur kul som helst! :) Jag vet inte hur mycket jag kan avslöja så jag väntar med att berätta mer om vilken artist det är mm.

Igår fick jag även ett erbjudande om ett modelljobb i Sthlm, men det är inte klart ännu så jag håller tummarna för att jag får det, det vore hur kul som helst! :)

Wish me luck! :)


Foto: Patrik Blom
Modell/makeup/styling: Jag
Ass: Christer B

Burr!

Idag har det varit riktigt kallt ute hela dagen, trots att det varit sol. Det känns verkligen att vintern är på väg. Nu ska jag strax iväg till stallet men tänkte först bjuda på några frostbilder som jag tog igår.

Ha en trevlig kväll!






Foto: Jag
Motiv: glasföntstren på mina föräldrars altan.

Höströd!






Foto: Jag

Frostmorgon!

Sov över hos morsan och farsan inatt och imorse vaknade jag av mig själv redan kl 7. Tänkte att det var lika bra att gå upp och sätta igång med dagens "att göra". Vek ihop tvätten från igår och körde igång några maskiner till.

Satte på mig varma kläder och tog med mig kameran ut för att ta lite bilder på frosten.


Frosten i oskärpa som glittrar i gräset när solen är på väg upp.






BTS från idag!

Här är lite Behind The Scene-bilder från dagens plåtning. Det blev att modella två olika teman för min del. Det ena utomhus på stan för att promota Kristin och Sannas nya studio och den andra inne i studion.


Kristin sminkar Sofia C




Fina makeupartisten Gina som sminkade mig.


Jag, inte riktigt klar.


Den andra modellen Sofia C.


Makeup                                                         Kristin fotar Sofia C.


Kameror                                                                                           Foto: Jag


Denna flyer delades ut på stan:


Tack för en mycket trevlig dag tjejer och killar! :)

Eskilstuna!

Idag bär det av till Eskilstuna. Jag ska modell för att promota öppnandet av en nya fotostudio. Jag och modellen Sofia C kommer att modella och Kristin och Sanna som har startat studion kommer att fotografera.

Planen är att jag ska ha vitt på mig, mer än så avslöjar jag inte nu. Det ska iaf bli hur kul som helst!

Har du vägarna förbi Eskilstuna så kommer vi att vara på Eskilstunas gågata vid 14-tiden.


Foto: Jeanette Dahlström
Modell: Jag


Man får ju skämmas!

Idag var jag iväg och tränade dressyr för en westerntränare med Izze. Lite problem att få in honom i transporten på vägen dit så typiskt nog blev vi 10 min sena. När vi kom fram märkte vi att vi hade haft longerlinan släpandes efter oss hela vägen till ridhuset.... pinsamt! :D haha!

Lektionen gick bra och Izze kändes kanonfin! Han blev verkligen genomriden och rörde sig kanonfint! :) Det är så kul att rida för Per för han låter en alltid göra en massa bra övningar så Izze blir så lösgjord och fin.

Vi gjorde förvänd sluta och öppna på volten, ryggningar och små volter i skritt, trav och galopp. Per tyckte vi hade fått till galoppen mycket bättre än sist så det var kul att höra. Till nästa gång ska vi träna ännu mer på öppna och sluta.

När vi skulle åka hem ville han inte gå in i transporten så vi fick hålla på en säkert en timme innan han gick in. När vi efter mycket om och men fått in honom, så startade inte bilen. Tändningen hade vi haft på för att ljuset i transporten skulle lysa och hade ju vid det laget dragit ur batteriet.

Som tur var hade några som jag känner ridit lektion precis så de fick hjälpa mig att starta bilen med hjälp av startkablar. Vi var 5 tjejer som höll på där och fixade med kablarna. Tusen tack tjejer! :)

Nu blir det även hem och träna vidare på att lasta kusen!


Foto: Jag
Häst: Izze

Träning och modellande!

Idag blev Izze skodd och imorgon är det dressyrträning för Per. Ska bli riktigt kul! :)

På lördag ska jag till Eskilstuna och modella för Kristin, en fotograf som även är makeupartist. Mer om den plåtningen berättar jag senare. Riktigt kul ska det bli iallfall! :)

Här är en bild från i somras där hon har sminkat mig:

Foto: Niclas Prytz
Makeup: Kristin Lundberg
Modell: Jag

Mörker!

Just nu känns det lite tråkigt att det blir mörkare och mörkare för varje dag. Varje kväll när jag ska åka och rida är det kolsvart. Idag får jag vara glad för att det inte regnar iaf nu på kvällen :)

Snart kommer iallafall förhoppningsvis snön och då blir det genast mycket ljusare och mysigare ute. Jag har hört att denna vinter ska bli ännu kallare än förra. Kan kännas lite onödigt kallt känner jag men ett par minusgrader, snö och sol önskar jag mig mycket av denna vinter.

Mina trix för att uthärda denna mörka period är att tända mycket ljus, dricka mycket kaffe/te, linda in mig i en filt samt se en hel del filmer i trevligt sällskap :)

Hur gör ni för att klara er igenom dessa mörka månader?






Foto: Jag


Höstväder!

Idag håller jag tummarna för att det inte ska blåsa och regna i eftermiddag! Jag vill kunna rida på min häst.








Foto: Jag

Julle x 5!










Foto: Jag

Leriga öron!

Ikväll ska jag iväg på födelsedagsfika hos en vän som fyller år. Jag har hört att det vankas tårta vilket ska bli riktigt smarrigt :)

Hade tänkt rida idag men det ösregnar och blåser ute så herrn får allt vila idag. På fredag ska vi träna för Per vilket ska bli väldigt kul tycker jag. Han är så himla duktig och varje gång hittils har jag lärt mig någon ny detalj som har haft stor inverkan på min ridning.

Här är några bilder som jag tog på Pondus för några dagar sedan:






Foto: Jag
Öra: Pondus


Älgen i dimman!

På vägen hem från jobbet idag var det världens finaste solnedgång. Himlen var orange, rosa och lila och det var lila avlånga moln i olika former. Dimman hade lagt sig över landskapet och det var hur vackert som helst. På ett ställe längs vägen stod en stor älgtjur i dimman och man såg bara hans ståtliga siluett. I det läget hade jag bara velat tvärnita med bilen och stanna och ta kort.

Imorgon tänker jag ta med mig kameran i bilen och jag tänkte försöka ta någon bild. Jag samåker till jobbet så ni behöver inte vara orliga för att jag ska köra bil och fota samtidigt :)

Igår när Emma fotade Izze tog hon denna bild som jag gillar väldigt mycket!


Foto: Emma Bertilsson
Häst: Izze <3

Tidig morgon!

Uppe med tuppen i vanlig ordning innan jag ska till jobbet. Har varit uppe och hängt tvätt nu på morgonen. Idag blir det ingen ridning, jag har tänkt att pållen ska få vila. Behöver fixa lite med handling och städning här hemma idag. Blir säkert en tv-kväll idag för en gångs skull. Tyvärr så är det inte så mkt bra program på tv en måndag men det är skönt att slappa framför tv:n ibland.

Ha en bra måndag!








Foto: Jag


RSS 2.0