Mobilbilder!

Jag hittade några bilder i mobilen som jag tog för ett tag sedan med macroinställningen på mobilkameran. Jag tycker de blev helt dugliga. Jag älskar ju närbilder på blommor och växter.




Foto: Jag
Kamera: Mobilen

Ny frisyr!

Idag har det varit full rulle efter jobbet. Har hunnit med en hel del, bl a att klippa mig. Det var verkligen på tiden kände jag. Det var nästan omöjligt att få till ett vettig frisyr.

Jag har inte bestämt mig om jag är nöjd ännu men det blir nog bra när jag får fixa frillan själv :)

Jag tog några bilder med mobilen för att visa er, men de blev ju inte den bästa...





Hannes Husberg!

För ett tag sedan gjorde jag och Hannes en plåtning ihop. Här kommer några fler från det.




Foto: Jag
Modell: Hannes Husberg

Nu blir det strax stallet och ridning av pållen.

Ha en trevlig kväll!

Shopping igen!

Idag blev det mer shopping. Jag köpte 3 st klänningar, ett par skor och nya underkläder. De hade inte fått in klänningen jag paxade i söndags så det får bli en vända till i veckan. Jag bokade även en klipptid. Ska bli så gött att fräscha till håret lite :)

Här är två av de tre klänningarna jag köpte samt skorna:



Ny bild!

Här är första bilden från Emmas om min plåtning i lördags. Vi körde 2 teman, ett lite mer rockigt och ett väldigt snällt/himmelskt/ljust tema.


Foto: Emma Bertilsson
Modell/makeup/styling: Jag

Perspektiv på saker!

Idag har jag varit på ett revisionsmöte i en förening som jag var revisor i under 2010. På mötet träffade jag en gammal vän som jag inte träffat på ett tag, vilket var trevligt.

Efter mötet blev det shopping med Viktoria på Bergvik. Jag shoppade endast ett par solbrillor och lite andra småsaker men jag paxade en klänning, i en större storlek än den som fanns kvar, som skulle komma in till butiken under veckan.

Det var en mycket fin blå klänning som jag föll direkt för. Trevligt med lite färg så här till våren. Jag har inte shoppat kläder på hur länge som helst så jag är riktigt sugen på att shoppa lite mer. Skulle bland annat behöva köpa nya skor.

Efter shoppingen hjälpte jag Viktoria att flytta tillbaka lite grejer till sin nyrenoverade lgh.



Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag

Plåtning och uteritt!

Snart ska jag iväg till stallet och rida ut ihop med några tjejer i stallet. Vädret ser lovande ut så detblir nog en härlig tur.

I em ska jag och Emma ha en fotosession i vår hemma studio. Vi tänkte köra ett par olika teman.


Foto: Emma Bertilsson
Modell/styling/makeup: Jag

Uteritt!

Ikväll blev det uteritt tillsammans med Karin och Emma på deras två hästar. Det var länge sedan jag red ut när det var mörkt men det funkade bra med nya batterier i pannlampan :)

Izze var lugn och sansad och det var bra då man rider fler då de lätt varvar upp varandra en del annars. Det är så gött när Izze är klippt nu, han blir ju inte alls svettig pch blöt som förut.






Foto: Jag
Häst: Izze <3

Siluetter i kvällssolen!

Nu är lägenheten nytapetserad och nymålad. Alla möbler är tillbaka på sin plats men nu återstår vad jag ska ha för tavlor på väggarna.

Jag skulle vilja framkalla lite bilder och rama in och göra en fotovägg. Samt även ev någon canvastavla med någon egen bild som jag tagit. Frågan är nu bara vilka bilder jag ska välja.

Förra veckan fotade jag himlen och träden när solen var på väg ner. Så himla fint det kan vara med de varma färgerna på himlen. Ingen solnedgång är den andre lik tycker jag. På bara några minuter ändrar färgerna sig.





Foto: Jag

Några iaf!

Sist när jag och Emma gjorde en plåtning ihop så blev det något fel med överföringen av bilderna från hennes kamera till datorn så de flesta bilder försvann. Hon lyckades dock rädda några stycken.

Någon dag här framöver ska vi göra om plåtningen tänkte vi. Tilläggas kan också göras att jag hade riktig tandvärk under tiden dessa bilderna togs, så det var en utmaning att få fram de ansiktutryck man ville.


Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag

Ponnyridning!

Igår följde A och K med till stallet så att A skulle få rida. Vi har pratat länge om att han skulle få följa med och rida och igår när det var sådant härligt väder passade vi på.

Snälla Emma lånade ut sin snälla Pondus som A fick rida på. Det gick kanonbra och en snällare häst får man leta efter :)





Foto: Jag

Lördag!

Nu ska jag starx åka iväg till stallet och rida ut en sväng. Har blivit dåligt med ridning i veckan pga av tandproblemen och dåligt underlag för ridning.

Igår kväll var jag på tjejfest med mina kollegor. Det var en mycket trevlig tillställning och det hoppas vi det blir fler av då jag inte äter penicillin.


Foto: Emma Bertilsson
Modell/styling/makeup: Jag

Mer Rocky!

Lite fler bilder på sötaste Rocky och hans hagkamrater! :)










Foto: Jag
Ponny: Rocky


Mkt besvär för en tand!

Det har varit mycket besvär för min tand som jag ska rotfylla. När jag var där i måndags på en akuttid då jag fått sån fruktansvärd tandvärk igen, hittade tandläkaren en borr nere i tandnerven. Den hade visst gått av när han borrade utan att han märkt något. :(

Borren kunde han inte få upp utan en specialist måste fixa detta. Jag fick utskrivet några andra smärtstillande tabletter och han jämnade till tanden lite då mitt bett var ojämt och sedan fick jag åka hem.

I tisdags märkte jag att jag fått en knöl/böld på insidan av tandköttet under tanden. Detta ledde till att jag nu äter penicillin igen för andra gången med denna tand och jag har fått en remiss till en specialist.

Har jag otur kan jag få vänta några år på att få en tid om jag om de inte har någon akuttid som jag kan få. Får hålla tummarna för detta! Känner mig otroligt trött på detta just nu då det verkligen tar på krafterna att ha så ont! :(


Foto: Jag
Motiv: Närkeslätten i solnedgång


Tandläkaren igen!

Idag var jag tvungen att åka tidigare från jobbet för att åka akut till tandläkaren igen. Morsan och farsan fick komma och hämta mig på jobbet och köra mig till tandläkaren.

Min nerv under min tand som jag borrat bort nerven i vill inte lugna sig. Den hade varit bra i någon vecka och några dagar, innan det var den bra helt var tredje dag ungefär, så jag trodde den var på bättringsvägen.

I lördags natt började jag få ont igen och sedan har det bara blivit värre. Hoppas nu iaf att den blir bättre efter tandläkarbesöket idag.

För att lätta upp stämningen lite här i bloggen visar jag er lite bilder på sötaste shettlandsponnyn Rocky.







Foto: Jag
Ponny: Rocky

Fotosession!

Just nu har jag och Emma en fotosession i min lägenhet. Emma glömde den sladdlösa blixtutlösaren hemma så jag passar på att blogga så länge.

Vi har redan tagit ett gäng bilder med sladd till studioblixtarna men den galappar så hon beslutade sig för att hämta den sladdlösa.

Bilderna i kameran "so far" se lovande ut. Ska bli spännande att se dem sen i datorn :)

Tyvärr har min inflammation i tandnerven kommit tillbaka så jag har nyss ätit en värktablett och hoppas att den skall verka snart. Inte kul med tandvärk kan jag säga :(

Ska till tandläkaren igen på torsdag och fylla tanden men det går inte om inte inflammationen lägger sig. Så himla typiskt då jag inte har haft ont i tanden på ett tag nu.

Igår fotade jag kossorna i stallet, visst har de söta mular! :D



Foto: Jag


Alice x 6!

Nu ska jag snart åka till stallet. Vädret är kanon och det blir en uteritt. Jag håller på och lägger över en massa bilder på min externa hårddisk då dator börjar bli full igen.

Jag tänkte ta med mig kameran och hoppas på att få några härliga bilder.

Här är några bilder fråb förra helgen:







Foto: Jag
Häst: Alice

Visst är hon söt Alice? :)

God middag!

Ikväll lagade vi mkt god mat. Det blev kycklingfilé i ungn med soltorkade tomater och fetaost med potatis, sallad och egengjord champinjonssås. Riktigt mumsigt! :)

Planerade att åka och rida men då det snöade och blåste kände jag att motivationen sjönk en aning. Gött att bara vara hemma och laga god mat och umgås.

Här är ytterligare en nygammal bild från en gammal plåtning med Emma:

Foto: Emma Bertilsson

Modell/makeup/styling: Jag


Myskväll!

Ikväll ska vi bara ta det lugnt och laga god mat och kolla på film. Ska bli hur skönt som helst.

Jag som trodde våren var på väg med stormsteg, blev lite besviken när jag tittade ut genom fönstret idag på jobbet och såg att snön vräkte ner. Håller tummarna för ett lika fint väder i helgen som förra.

I helgen ska jag och Emma plåta ihop. Det blir ett ljust tema kan jag redan nu avslöja. Känns kul att modella lite igen, känns som att det var ett tag sedan nu.

Ha en trevlig kväll!




Foto: Jag
Modell: Hannes Husberg

Nygamla bilder!

Idag fick jag ett gäng nygamla bilder från Emma. Det är från en plåtning vi gjorde ihop 2009. Vi körde några olika locations samtidigt och dessa bilder hade vi nästan glömt bort :)

Här är några av dem:




Foto: Emma Bertilsson
Modell: Jag
Makeup/styling: Jag


Stallsöndag!

Igår spenderades en hel del timmar i stallet. Det blev en uteritt på Izze, en del hästfoto, annat pyssel och fika i solen.

Här är lite bilder som jag tog på Viktoria och Alice:






Foto: Jag
På bilden: Viktoia och Alice

Härlig söndagmorgon!

Sitter och kollar på vasaloppet och dricker kaffe. Strax bär det av till stallet för en ridtur på min nyklippta häst. Misstänker att det kommer gå undan då han slipper svettas i sin tjocka päls.

Jag måste passa på och tacka Emma för hjälpen med klippningen igår. Jag blir lite nojig att hästen ska trampa på sladden när man klipper, så då är ett perfekt med någon som vill assistera. Det är också bra med lite smakråd när man ska försöka få till någon vettig "frisyr" :)

Kolla in Emmas blogg om ni vill se lite "in actionbilder" från klippningen ;)

Kvällen igår var mycket trevlig med mycket god mat och trevligt sällskap. Vi åt kyckling med fetaost och soltorkade tomatercremefraiche med klyftpotatis, vitlöksbröd pch sallad. Till efterrätt åt vi marängsviss. Mums!

Vi kollade på actionkomedin Knight and Day med Tom Cruise och Cameron Diaz. Mycket underhållande film som jag rekomenderar er att se.

Här kommer lite fler bilder från gårdagen:




Foto: Jag
Häst: Izze

Ny frisyr!

Nu är stora delar av Izzes päls bortklippt. Det känns riktigt gött och han verkade nöjd! :)

Det blev en hel skottkärra full med hår och han ser riktigt rolig ut i sin nya frisyr. Han påminner lite om en kinesisk nakenhund eller en nyklippt pudel ;)

Här är några bilder på Izze i sin nya klippning:





Foto: Jag
Häst: Izze

Vårsol!

Vilket kanonväder det är ute idag! Hur skönt som helst. Nu strax ska jag åka till stallet och klippa Izze. Det ska bli hur skönt som helst att få bort mycket av denna tjocka päls. Han svettas ju av ingenting nu. Skönt för båda honom och mig att bli av med den.

Det blir en halvklippning tänkte jag, precis som förra året. Jag ska raka halsen, bogen och lite under magen. Sist blev han hur nöjd som helst att bli av med pälsen. Den kliar ju när den börjar släppa.

Ikväll blir det mysmiddag med tjejerna. Det ska bli mycket trevligt! :)

Jag tar med mig kameran till stallet och tar lite bilder innan och efter klippningen, samt förmodligen en del annat som kommer i vägen för linsen.

Här är några bilder som jag tog en helg för några veckor sedan ute i stallet:


Izzes hagkompis


Aruna

Oliwer                                                          Foto: Jag


Trött!

Har känt mig väldigt trött de senaste dagarna utan särskilld anledning. Jag skulle egentligen ha varit till stallet och klippt Izze idag men jag fick inte tag på han jag ska låna klippmaskinen av.

Det fick bli att fixa lite i min klädkammare, redigera lite bilder och slöa framför tv:n. Det behövde jag kände jag. Ikväll blir det att krypa ner tidigt i sängen.

Skönt att det är fredag imorgon så man snart får sovmorgon! :)



Foto: Jag
Modell: Hannes Husberg

Vilken av bilderna föredrar ni? Färg eller svartvit?

Flyttstädning!

Idag har morsan och farsan hjälpt mig att flyttstäda ur min gamla lgh. Jag ska strax åka dit och hjälpa till med det sista, ska bara dricka ur mitt kaffe.

Någon dag denna vecka planerar jag att klippa Izze. Det börjar bli jobbigt med den där långa pälsen nu. Jag ska även skicka in ett manprov på honom för att se om han har någon brist på mineraler. Ska bli intressant att se resultatet av det.

Ha en trevlig kväll!


Här kommer två till bilder från lördagens plåtning:


Foto: Jag
Modell: Hannes Husberg

RSS 2.0