Dagens ridturer!

Idag red jag och Viktoria ut på Chanell och Alice. Vi tänkte ta oss en längre tur idag och trava på och galoppera en hel del. Både Chanell och Alice ska tävla i distans nu snart igen så då måste de ju hålla flåset uppe :)

Tyvärr han vi inte särkillt långt innan vi blev stoppade av en man i en bil som sa att de strax skulle spränga i närheten och att hela marken förmodligen skulle skaka. Så han rådde oss att vända och rida tillbaka :(

Det var ju tråkigt tyckte vi och fick i stället trava och galoppera hemmåt för att sedan rida på ridbanan istället. Det gick ju bra det med visserligen men där rider man ju inte alls på samma sätt och i samma tempo.

Sedan kom Equiterapeuten förbi för att kolla igenom några hästar och jag red ut på Izze. Det blev genom sandtaget, i skogen och hoppa över några stockar och genom sanden tillbaka. Izze var lugn i början men sen piggnade han till efter några språng i skogen. Vi till och med galopperade genom sanden på vägen tillbaka :)

Izze gillar inte sand då det är tungt att gå i och förstår inte alls vitsen att gå i sanden när det finns en väg bredvid att gå på ;) Bra träning tycker matte så då går han snällt i sanden i lugn takt, men idag var det andra bullar på hemvägen :)


Foto: Emma Bertilsson
Modeller: Jag och Izze, september -09

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0