Ridning och foto!

Idag red jag och Izze ut en tur. Det blev inte milsrundan utan bort till en kennel som föder upp taxar och tillbaka,  var ute ca 1 h och 20 min.

När vi skulle gå över bron över motorvägen var det någon som hade satt upp ett vitt lakan med någon text på och när lastbilar passerade så fladdrade den. Detta var såklart något som Izze tyckte var livsfarligt, och jag kan ju säga att jag inte tyckte det var så kul heller att sitta på en häst som blir skrämd högt uppe på en bro över en motorväg. Den som satt upp detta skynke hade helt enkelt inte tänkt på att det ganska ofta passerar hästar över denna bro :(

Izze var riktigt het under resten av ridturen och ville springa som fort som möjligt, så idag lät jag honom trava och galloppera på lite fortare än vanligt. Ibland får man ju vara lite snäll ;)

Blev inget foto med dem som det var planerat med av olika anledningar, men jag fotade Frida och Sigge iaf. Svårt att få till bra inställningar och bra bilder i den strålande solen men det blev helt ok ändå.


SiggeJag passade också på att fotografera lite fåglar...
Foto: Jag


Kommentarer
Postat av: Gilraen

Jag tycker de blev fint med glansen i pälsen! :) Han ser riktigt snygg ut då. :D

2010-09-19 @ 20:58:43
URL: http://gilraen.blogg.se/
Postat av: Gilraen

SVAR: Japp, det är mycket riktigt. :) Ja, nu blev jag sugen på att fota horses själv också.;)Fast Pommen skulle ju bli skitful i solljus, helt utfrätt. haha.Men svarta hästar tycker jag blir snygga. Vi får fota Izze och Pommis snart. Pommis börjar bli en varulv. :(

2010-09-19 @ 21:06:17
URL: http://gilraen.blogg.se/
Postat av: Joline

Du har blivit riktigt duktig på att fotografera, gillar andra bilden! :)

2010-09-23 @ 19:43:01
URL: http://rangelben.blogg.se/
Postat av: Amanda

Häftigt med så många fåglar på de två sista bilderna! =)

2010-09-26 @ 17:42:31
URL: http://amandakuren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0