Vilde!

Idag red jag och Izze ut en sväng. Vi mötte många saker längs vägen som andra hästar skulle ha reagerat på men Izze var hur cool som helst. Skrikande, springande barn med och utan skateboard, gräsklippare, lastbil, springande katter, hundar mm gick superbra, han tittade bara lugnt på allt ståhej och skrittade lugnt förbi.
När vi sedan var på väg mot skogen hörde vi hur en bonde plastade in sina hösilagebalar och det hade ett högt pysande ljud som herrn aldrig hört och det var så farligt att herrn inte kunde skritta på hemvägen. Småspringa på stället och ville springa. Som tur var så slutade bonden precis när vi var tvungna att passera hyffsat nära så vi tog oss förbi på ett ganska lugnt sätt. Det var meningen att vi bara skulle skritta då jag misstänker att herrn har varit öm i en framhov men han var skummig mellan bakbenen när vi kom hem. En mycket nöjd pålle som återvände till stallet då han fått anstränga sig lite. Den där pållen gillar att jobba :)
Skönt nog så kändes han superfin hela ridturen och inte det minsta ojämn, kändes skönt. Kanske snart ska börja trava så smått på mjuka, stenfria underlag :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0