Födelsedag, behandlingar och bete!

Jag har nyss fyllt år och blev uppvaktad på ett fantastiskt sätt av mina nära och kära. Jag fick många fina presenter och gratulationer och några av mina bästa vänner kom över på en mycket trevlig födelsedagsfest. 
Jag fick bla en ny TV, en floatingbehandling, 2 st massagebehandlingar, hudvårdskit från Body Shop mm. Hjärtat bjöd ut mig på en trerätters middag på Frost och så fick jag en flaska riktig champagne och glas. En mycket bra födelsedag! :)
Izze har fått ta det lugnt de senare veckorna då han varit ojämn i traven. Stel i bogarna och markerar på vänster framben. Han fick vila helt först i 10 dagar då han fick en kur reumakam efter ett veterinärbesök. Nu har vi promenerat och skrittat lite i skogen och i förrgår travade vi lite lite i ridhuset och han rör sig mkt bättre. 
Han har blivit behandlad några gånger av djurfysioterapeuten, fått massage, stretching, akupressur samt homopati. Håller tummarna att det fortsätter att gå åt rätt håll och att han blir helt bra. Jobbigt när ens bästa vän inte är bra. Han vill inget hellre än att få röra på sig och få jobba. Han blir inte så nöjd med att behöva ta det lugnt. Det är också jobbigt att behöva inse att han inte alltid kommer att finnas vid min sida. Hoppas iallafall att han kan vara med ett tag till. 
Han har fått ett nytt täcke som är kombinerat flugtäcke och tunt regntäcke från Bucas. Han fryser så lätt när det regnar och han ska ut på bete här i dagarna så då fick det bli denna investering nu då vädret inte verkar vilja bli bättre. 
Ser nöjd ut
Gräspromenad
Skrittur i skogen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0