God tisdagkväll!

Har varit och ridit på Izze nu på kvällen. Vi red på ridbana och det gick riktigt bra! Vi tränade på att ställa i små volter, i skritt, trav och galopp i olika tempo och genom att lägga en volt runt var och ett av de 3 hinder som stod på ridbanan. Han gick jättefint och blev väldigt lösgjord och fin. När vi tog det i galopp ville han gärna göra så snäva och snabba svängar som möjligt! Typiskt honom, han gillar att göra omhoppningssvängar och blir riktigt laddad när vi gör det. Men idag var det en mer en "forma honom i volten övning" så då gör man det ju i ett lugnare tempo.
När han varit riktigt duktig och lydig hoppade vi några språng över ett av hindren som stod på kortsidan av ridbanan. Vi körde omväxlande lugnt tempo, snabbare tempo, travhopp om vart annat. Det gick super då han blir väldigt lyhörd och väntar på min signal på vad han ska göra. Han är så go min pålle, han vill alltid göra sitt bästa! :D
Här har vi honom svettig, nöjd och slickar sig om munnen i sitt sköna fleecetäcke. Nu är det verkligen hög tid att klipningen blir av. Han blir verkligen svettig för ingenting! :( Den förra klipptiden vi hade blev vi tvungna att skjuta på.

Trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0