Tömkörning och equiterapeut!

Igår blev det tömkörning av Izze i ridhuset. Herrn hade en lös sko då några sömmar hade lossnat och skon hade en glipa till hoven. Det var på vänster bakhov och Izze satte ner den foten lite annorlunda i vänster varv i trav så jag gav mig med tömkörningen då jag såg det. I skritt i båda varven och trav i högervarv syntes inget. Förmodligen inget att bry sig om och hovslagaren kommer imorgon och fixar det så det är bra.

Idag var equiterapeuten Hanna och kollade på Izze. Jag tyckte det skulle kännas skönt att hon kollade att allt var bra så han inte gick runt med spänningar.
Hanna tyckte han såg otroligt fin ut i benen, leder, senor och muskler för att vara 24 år. Hon sa att det fanns många andra mkt yngre hästar som inte kändes lika fräscha som honom. Han hade full rörlighet överallt och hon kände att hon inte behövde fixa något med honom. Det enda hon tryckte loss var en liten låsning i ländryggen men den släppte direkt så det var ett gott tecken. Izze fick stå en stund med ett täcke som sätter igång blodcirkulationen och det tyckte han var riktigt gött.
Hanna sa även att det var sällan man såg ett så rakt bäcken som han hade.
Detta kändes hur skönt som helst att höra! :) Jag känner mig jätteglad!
Hon tyckte även att sadeln som jag har låg bra så det känns också superskönt! :)
Så skönt att veta att han är i fin form min älskade vän! :)

Carin och Alladin gjorde oss sällskap.

Eguiterapeutens täcke som sätter fart på blodcirkulationen.


Träningsschema!

Jag har blivit lite inspirerad av andra bloggar som jag läser och tänkte att jag skulle börja skriva ner veckans träning med Izze.
Förra veckans träningsschema såg ut så här:
 
Måndag: Uteritt i skritt och trav längs grusvägarna (pga av mörker).
Tisdag: Vila
Onsdag: Dressyr i ridhuset.
Torsdag: Vila
Fredag: Uteritt i skritt och trav längsgrusvägarna (pga av mörker).
Lördag: Uteritt i skogen i skritt, trav och galopp.
Söndag: Hoppade studs och red över galoppbommar i ridhuset.
 
Foto: Emma Bertilsson
Häst: Izze <3
 
 

Hanna och Turbo!

Under invigningen av ridhuset i helgen var det några uppträdanden, bl a duktiga Hanna på sin vackra och maffiga Turbo.
 
Här är några bilder:
 
Foto: Jag
Ekipage: Hanna och Turbo

Gult är fint!

Foto: Jag

Mitt hjärta!

Igår gjorde jag och Carin sällskap i ridhuset. Vi red över bommar och hoppade studs. Vi la två bommar med 17 meter emellan. Jag och Izze red på 4 galoppsprång och sedan 3 och 5 st. Duktiga pållen! :)
Vi travade mot studsen med 2,5 m mellan de tre hindren. Först låg bommarna bara uppe i ena änden och sen satte vi upp dem rakt. Izze var taggad och glad, han gillar studs och gjorde det mycket bra :)


Söndag!

Foto: Tobias Veser
Modell: Jag

Gul!

Igår blev den en utritt på Izze. Vi red en sväng i skogen och på gräs och grusvägarna. Pigg va herrn och han busade lite när vi skulle galoppera. Jag blir alltid lite full i skratt när han busar så där. Det har ju blivit kallare nu och då blir han alltid mycket piggare.
 
Idag blir det hoppning med Carin och Alladin som sällskap. Jag överväger en studs och lite annat. 
 
Foto: Jag

Höstmarknad och invigning!

Nu bär det strax av mot stallet. Det blev en hel del grejer som jag ska ha med mig till försäljning.
Jag håller på och tvättar ett av Izzes regntäcken just nu. Jag tvättar med specialtvättmedel för vattenavvisande material.
Någon som har något bra tips på impregneringsspray som funkar bra? De jag har provat har inte varit superbra.


Sjön!

Foto: Jag

Mer rensning!

Idag tog jag och Izze en ridtur ut i mörkret. Herrn hade mycket energi idag då han vilade igår. Vi red förbi 3 st grävmaskiner varav den ena grävde och då skulle herrn busa runt, till största delen pga överskottsenergi. Galopp på stället, trav på stället och trav med höga knän bjöd herrn på, det roliga är att han är inte stark när han härjar runt utan snarare mkt lyhörd. Det belv mest skritt och trav samt han eget härjande i galopp.
Väl tillbaka i stallet tränade vi vidare på att buga, han fattade direkt vad han skulle göra sötkorven :)
 
Jag sorterade igenom alla min hästgrejer i stallet samt städade hela hyllan. Jag hittade en hel del grejer som jag inte använder som jag tänkte sälja på loppisen imorgon. Bl a diverse hästtäcken: Fleece- och regntäcken, schabrak, säkerhetsvästar, ridstövlar, träns, tyglar, ridjacka, underställ, ridtröjor mm. Jag har redan sålt ett vintertäcke med hals och en lädergrimma till en tjej i stallet samt ett tävlingsschabrak och ev ett regntäcke till en annan tjej i stallet. Hoppas affärerna flyter lika bra imorgon! :)
 
Foto: Jag
Häst: Izze

Shopping och garderobsrensning!

Idag blev det en sväng till Bergviks köpcentrum. Jag var på jakt efter ett par bra och snygga skor som jag kan ha på jobbet och även till vardags. Jag provade ett gäng olika men hittade inga som jag var riktigt nöjd med. Svårt att kombinera snygga skor med bekväma skor tycker jag.
 
När jag inte hittade några skor passade jag på att köpa ett par nya jeans och en kofta. Det blev även lite nya underkläder samt mat.
 
Väl hemma tröttnade jag på att hela garderoben var full med en massa kläder som jag inte gillar eller använder så jag gjorde en rejäl rensning. Några plagg slängde jag och några av dem har jag packat i påsar då jag ska kolla om min kära kollega kanske vill ha något av det.
 
Nu känns det helt tomt i garderoben men det är ju ingen idé att det ligger en massa kläder där som jag ändå inte använder.
 
Igår rensade jag lite bland mina ridkläder och ridgrejer i stallet också. Jag ska försöka sälja en del grejer på lördag då det är invigning av det nya ridhuset vid stallet och det kommer att vara försäljning av begagnade hästgrejer mm. Håler tummarna för att någon vill köpa grejerna. 
 
Här är några bilder från en plåtning som jag gjort nu under hösten:
 
Foto: Jag
Modell: David T.
 

Lite dressyr!

Idag blev det ett dressyrpass i ridhuset. Vi fick sällskap av Carin och Alladin. Izze var pigg och laddad men ändå ganska lagom energinivå. Vi tränade på det som Ewa tyckte på lektionen. Lite kortare tyglar och en högre form. Izze tycker det är lite jobbigt så han fick jobba i längre form också lite växlande. Han kändes smidig och lyhörd samt gjorde skänkelvikningarna fint och jämt i både skritt och trav. Galoppen var fin något varv i båda galopperna men vi behöver träna vidare med den helt klart. Är lite sugen på att hoppa nu snart! :)


Hösttrött?

Idag när jag kom hem från jobbet försvann all energi kändes det som. Jag borde åka och rida men jag kände mig lite trött och frusen. Tänkte att jag var värd en vilodag men sen fick jag ett sms från en tjej i stallet som frågade om jag skulle rida. Jag svarade att jag tänkt det men att jag ångrat mig. Hon skrev att rider du så rider jag.
 
Ok, jag är inte så svårövertalad vad det gäller riding är jag inte, så varför inte? Jag drar till stallet ändå. Alltid trevligt med trevligt sällskap! :)
 
Foto: Tobias Veser
Modell: Jag
 
 

Mer från frisyrvisningen!

Fotogafen Lina Flodins var och fotograferade frisyrvisningen som jag var med på nyligen. Här är ett gäng bilder som jag fick från Lina:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter visningen fick frisörerna går runt och titta och känna på de olika frisyrerna samt ta egna bilder för inspiration.
 
Fotograf: Lina Flodins
Modell: Jag
Frisörtekniker: Marita Näsman
Hårprodukter: Grazette
 

Ny bild från en gammal plåtning!

Gulliga och mycket duktiga Emma skickade över en bild till mig igår från en plåtning vi gjorde i våras. Alltid kul med "nya" bilder! :)
 
Foto: Emma Bertilsson
Modell/makeup: Jag

Höstlandskap i skymning!

I helgen fotogrferande jag lanskapsbilder. Jag gör det väldigt sällan men jag älskar ju de gula träden på hösten.
 
Foto: Jag

Ute i natten!

Ikväll tog jag och Izze en tur ut i mörkret. Full reflexmundering på och pannlampa. Det blev bara skritt och trav då han skulle få ta det lugnt idag då vi red lektion igår.
Han var pigg och glad men inte hysterisk :)


Dressyrlektion!

Idag red jag och Izze dressyrlektion för Ewa i ridhuset. Vi tränade på att samla ihop honom och få honom att jobba i en högre form. Vi jobbade med att minska volten och öka volten i storlek i skritt och trav. Ställa utåt och minska volten och ställa inåt och öka volten ut igen. 
 
Izze var snäll och jobbade på fint men tyckte det var lite jobbigt. Vi jobbade även lite i samlad galopp, ställd utåt och jag var imponerad av att han jobbade så lugnt och fint, duktiga pålle! :)
 
Vi fick beröm av Ewa och hon sa att hon inte sett något varmblod som har så bra galopp som Izze. Hon sa även att han var väldigt jämn och fin i gången och i kroppen, samt såg lösgjord och smidig ut. Kul att höra! :)
 
Jag behövde tänka på att samla upp honom mer med kortare tyglar, ta fram handen samt hålla koll på inner axel i galoppen. 
 
Izze behöver stärka sina bakben ytterligare och det gör vi bl a genom att jag ska rida honom i en högre mer samlad form. 
 
Kul att rida lektion så man får lite nya saker att träna på :)
 
Foto: Jag
Häst: Izze <3
 

Lång slutartid!

Idag var vi ute på en promenad under tiden som den mjuka pepparkakan stod i ungnen. Kameran åkte med och jag testade att fotografera med långa slutartider då vi passerade en bäck. Väl hemma åt vi våra hemmagjorda hamburgare som var kvar från gårdagen och så avnjöt vi den mycket goda kakan till efterrätt :)
 
Så här blev ett par av bilderna. Kul att testa lite olika typer av foto tycker jag :)
 
Foto: Jag

Hd!

Foto: Christer Persson
Modeller: Jag och Micke

Fixat naglarna!

Idag har duktiga Emma-Lotta fixat mina naglar :) Jag blev kanonnöjd och de blev superfina tycker jag! Jag tycker alltid att man känner sig lite extra kvinnlig när man får dem fixade :)
Pållen fick vila idag då jag kände mig riktigt trött samt att regnet verkligen öste ner så jag var inte alls sugen på att åka till stallet idag.


Björn och fika!

Idag var jag bjuden på kalas hos Ewa som fyllde år. Mycket smarrigt fika och trevliga människor. Efter kalaset red jag och Izze dressyr i ridhuset. Idag värmde vi upp ganska länge i skritt med ställa, vända, flytta osv. Vi travade i lång låg rak form längs fyrkanten och sedan gjorde vi serpentiner och ställde igenom i sidorna i mer samlad högre form. I galoppen sen kändes han mycket fin och det kändes verkligen som att varje språng hade bra påskjut bakifrån utan att han sprang iväg, det var kul!
Nu snart måste jag ta och raka björnen då han blev lite svett idag trots lugnt pass då pälsen har tagit fart ordentligt nu på kort tid.
Det kändes fint att han bara hade 50 epg på maskprovet vilket innebär att han inte behöver avmaskas nu. Gränsen för avmaskning går vid 250 epg.


Mer Carolina!

Här kommer en bild till på vackra Carolina:
 
Foto: Jag
Modell: Carolina L.

Nöjd med den fina!

Idag red jag och Izze ut en sväng i mörkret, trots regn och rusk. Det duggade mest så det gick bra, annars ska ju herrn springa med huvudet på sned då han inte vill få regn i öronen.
 
Han var inte alls så hysteriskt pigg idag som han var igår, så det kändes skönt att inte rida på en bomb. :) Vi red inte superlångt idag men en vända på ca 5 km i skritt, trav och galopp. Alltid lika intressant att galoppera med pannlampa, det blir lite mer spännande så. ;) Några rådjur skuttade iväg då vi kom susande och Izze känner sig alltid lite mallig när han lyckas skrämma dem. :)
 
Vi stretchade efter ridturen och tränade vidare på hans bugningar och han fattar direkt vad jag menar att han ska göra. Jag är lite småsugen på att lära honom något mer trix. Jag överväger om det ska bli vacker tass(hov) som jag såg att en av ridlekisponnyerna kunde idag i stallet, hur söt som helst var han. :)
 
Foto: Jag
Häst: Izze <3

Redigering och tvätt!

Kvällen har ägnats åt att tvätta och att redigera bilder från en plåtning jag gjorde i somras. Modellen har valt bilder nu så då är det bara att sätta igång och fixa lite med dem.
 
Här är två av dem:
 
Foto: Jag
Modell: Carolina Larsson

Cavaletti på en energibomb!

Idag red jag i ridhuset på Izze. Han har inte blivit riden på två dagar så idag var han ganska jobbig att rida. Mycket överskottsenergi och sprang och gnäggade då han hörde en annan häst ropa. Vi skrittade länge och gjorde en massa olika övningar för att han skulle fokusera sin energi på rätt saker. Vi gick över bommar, förhöjda bommar, serpentiner, skänkelvikningar, ryggningar, ställa mot rörelse riktningen osv. Han blev lugnare men fortfarande mycket överskottsenergi. Vi jobbade med samma saker i traven samt gjorde åttor ställd utåt. Han gjorde dem mycket bra och kändes lösgjord och fin. Cavalettibommarna dansade han över så det kändes bra. Vi höll oss till skritt och trav idag då han lätt varvar igång i galoppen. Det blev en hel del trav och det märks att herrn har en grym kondition, han blev knappt svettig, trotts att han har fått en del vinterpäls.

 


Ny svartvit bild!

Här är en ny bild från min och den tyska fotografen Erichs plåtning:
Foto: Erich Pueschel
Modell: Jag

Bts från gårdagen!

Här är lite blandande bilder från gårdagen:
Mitt hår är klippt och ska färgas.
Modeller, dansare och frisörelever som hjälper till när Marita klipper en av modellerna/dansarna.
En av håruppsättningarna.
Tränar koregrafi
En av modellerna som fick en håruppstättning på scenen inför publiken.
 
Min frilla före styling.
Lite tilltugg
Sista finishen före showen.
En till håruppsättning och färgning.
Nacken på min frilla.

Dressyr och lite skuttande!

Idag red jag och Izze dressyr i ridhuset. Det stod att par hinder framme så när han kändes genomriden och fin tog vi oss några skutt. Jag la honom med flit nära hindret då han gärna vill hoppa stort om han själv får bestämma. Han lyssnade fint och var lagom pigg och nöjd med att få hoppa lite :)


Goodiebag!

Igår på frisyrvisningen så fick vi modeller varsin goodiebag med hår produkter. Vi fick Grazettes egna schampo och balsam, rabattcheck samt en scarf.
Jag testade både schampot och balsamer imorse och jag måste säga att håret kändes grymt bra efteråt. Mjukt, blankt och fräscht. Det ska passa bra till färgat hår och samtidigt bra om man har en känslig hårbotten. Enligt vad jag fick veta igår så skulle det vara marknadens bäst schampo mot mjäll och hårbottens problem. Jag har inget problem med min hårbotten men det är ju bra om schampot även är bra mot huden och inte bara håret tänker jag :)
Jag ska provat produkterna en period nu och se om jag kommer att fortsätta gilla dem.


Frisyrvisningen!

Idag har jag varit hårmodell på en frisyrvisning för frisörer på Nöjesfabriken i Karlstad. Jag blev färgad i tre olika färger: röd, svart och koppar. Mitt hår blev klippt och jag blev sminkad av en makeupartist. Många trevliga människor var det och kul hade vi. Frisörerna var superduktiga och jag tror showen blev grym, det lilla som vi såg av den från backstage. 
 
Jag tog några bilder på håren med mobilen som jag tänkte visa er. Vi blev även fotograferade på slutet så så småningom kanske det kommer fler bättre bilder. 
Vi tränar på koregrafin
 
Jag blev kanonnöjd med håret och färgningen. Frågan är om jag lyckas styla det snyggt själv imorgon :)

Fler bilder från löshoppningen!

Här är några fler bilder från löshoppningen. Inte världens bästa kvalité på dem men det är kul att se hur de hoppar i de olika faserna av hoppet :)
 
Izze
 
Pookan får ett busryck i ett av hörnen ;)

Hårmodell!

Imorgon ska jag vara hårmodell och gå en frisyrvisning för Grazette. Ska bli hur kul som helst och ska bli väldigt spännande! :) Jag har sagt att de får klippa och färga hur de vill. Undra hur detta kommer att sluta? :)
 
Jag ska försöka ta lite bilder med mobilen under morgondagen så kanske jag får tid att blogga från mobilen under dagen.
 
Foto: Tobias Veser
Modell: Jag
 
 

Bruna ögon!

Här är en till bild från förra helgens fotosession:
Foto: Jag
Modell: David T

Lite mjukgörande!

Idag blev det lite mjukgörande dressyr i paddocken med Izze. Vi provade att göra skänkelvikning rakt i sidled framför en bom. Det var första gången han gjorde det men jag tyckte han fattade snabbt och var duktig.

Efter ridturen tränade vi vidare på att buga och han gjorde det kalasbra! Duktiga pålle! :)

Foto: Jag
Häst: Izze
 
 
 
 
 
 

Pokéh!

Under hösten har jag fotograferat en del bilder på denna vackra herre:
 
Foto: Jag
Häst: Pokéh
Ras: American Paint

Mc i annan redigering!

Nu strax ska jag dra till stallet och kameran åker med tänkte jag. Jag överväger om jag ska stanna och fota på någon vacker plats längs vägen. Vi får se om jag hittar något bra. 
 
Här är en bild från min och Christers plåtning från Karlstadträffen, denna i en annan redigering än de tidigare som jag lagt ut här i bloggen.
 
Foto: Christer Persson
Modell/makeup/styling: Jag

Cesarsallad!

När jag kom hem från stallet blev det färdiggrillad kyckling och Cesarsallad till kvällsmat. Hur gott som helst är det och mycket smidigt och enkelt då det finns fördiga påsar i affären med cesarsallad. Det är ett tips om ni är ungriga och vill ha mat nu.
 
Foto: Tobias Veser
Modell: Jag

Höstsol!

Jag  verkligen älskar hösten då solen lyser och gladen är gula. De gör sig så fina mot den blåa himlen och jag vill bara fota alla träd jag ser :) 
 
Jag drog med mig kameran till stallet idag men tog bara ett par snabba bilder. Planen är att fota mer imorgon så jag hoppas på fint väder.
 
Foto: Jag

Intervall!

Idag blev det intervallträning med Izze. Vi red 11,5 km på ca 1 ½ timme. Det blev mest skritt och trav men även lite galopp. Izze kändes lugn men samtidigt pigg och glad. Vi travade i ett tempo på mellan 20-24 km/h samt galopp i 30 km/h. Ganska snabbt tempo men jag har märkt att det är bra för honom att få sträcka ut lite ibland. För honom är detta verkligen inget maxtempo och han behöver få länga stegen emellan åt. Dels för hans smidighets skull och dels för att han tycker det är så kul! Rider man för fort blir han bara stressad men detta tempo passade honom bra idag då han aldrig varvade igång. Jag är ju lite av en fartdåre så jag tycker det är lika kul som han :)
Efter ridturen blev det stretching. Vi har även tränat lite på att buga på kommando och han lär sig snabbt märker jag :) duktiga pålle!

 


Ny header!

Jag kände mig inte helt nöjd med min gamla header och har tänkt länge att jag ska göra en ny. Jag är ingen mästare på det men nu är det iaf lite nya bilder i den.
Fotona i headern är fotograferade av:
Längst till vänster: Tobias Veser, nr 2: Jag, nr 3: Jag, längst till höger: Patrik Blom.
 
Ser ni inte den nya headern kan ni trycka på F5.
 
Vad tycks? Hiss eller diss?

Riktigt gött!

Den här helgen har jag inte planerat in någonting. Hur skönt som helst. Jag ska bara fixa lite hemma och ta hand om och rida på min pålle. Ikväll lutar det åt filmkväll med god mat och mys i soffan.

Nu på morgonen har jag gjort lite enkel redigering på några bilder från min och Tobias senaste plåtning. Här är en av dem.

Foto: Tobias Veser
Modell: Jag

Working girl!

Ytterligare en bild från Erich:
 
Foto: Erich Pueschel
Modell: Jag

Full fart!

Idag red jag pållen i ridhuset. Jag red mest lite mjukgörande i skritt, trav och galopp. När vi värmde upp i traven blev han rädd för något längst ner i ridhuset, jag fattade aldrig riktigt vad det var, men han fick världens ryck och drog iväg då han blev jätterädd. I vanliga fall om han blir rädd hoppar han mest till och sen är det bra, så jag sitter bara lugnt kvar med väldigt lite hand och lösa tyglar, men idag blev han riktigt skrämd och drog till andra sidan ridhuset i princip, innan jag fick stopp på honom.
 
Jag hörde att det knäppte till i väggen, lite typ som att grus skulle skvättas mot väggen men det brukar han inte reagera så mkt på. Mycket märkligt! Efter det var han lite spänd men sen jobbade han på mycket fint och smidigt efter det. Jag undrar ju vad han hörde som inte jag hörde. Hästar har ju en grym hörsel. 
 
Det var jättelänge sedan han blev så där rädd att han var tvungen att springa iväg på det sättet. Skönt att han lugnade sig sen och att jag höll mig kvar :)
 
Foto: Jag
Häst: Min fina <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Vila!

Ikväll blev det vilodag. Jag kände att det verkligen behövdes. Jag vaknade imorse och hade ont i halsen och stel i ryggen. Jag brukar kunna bli det när jag har någon bacill i kroppen. 
 
Kvällen har bestått av handling av mat, laga mat samt redigera bilder liggandes i soffan. 
 
Foto: Erich Pueschel
Modell/makeup: Jag

Dagens löshoppning!

Idag var vi fyra tjejer i stallet som hade löshoppning med våra hästar. Det var fler som skulle varit med men tyvärr var det sjukdom och annat som kom i vägen. Vi tänkte köra fler ggr så chansen att vara med kommer ju igen :)
 
Alla hästarna verkade tycka att detta var kul och det blev en del bus mellan hoppen. Izze var riktigt duktig tyckte jag och lyssnade fint. Han hoppade nästan sig själv. Jag behövde inte driva på honom något över hindren utan bara smacka när han skulle sätta iväg. Duktiga pålle! :)
 
Izze gillar att hoppa stort över hindren hellre än att slå i bommarna och att korta ihop sig och ta ett galoppsprång till. Kul att se att han hoppar smidigt och har koll på benen. Nu är jag riktigt sugen på att hoppa uppsuttet. Ev. kanske det blir några språng på söndag.
 
Här kommer några bilder på Izze från idag, av dålig kvalité tyvärr då det är svårt att få till bra ljusInställningar  inne i ridhuset:
 
Izze hoppar 1 m, bäst att hoppa av i tid ;)
Efter varje runda stannade han snällt och undrade vad han skulle göra härnäst :)
 
Foto: Jag

Ny modellbild!

Idag fick jag en skiva med nya modellbilder från Tyskland. Jag fotade ju med en tysk fotograf i Arvika för några veckor sedan. Här är första bilden:
 
Foto: Erich Pueschel 
Modell: Jag
 
 

Söndagens plåtning!

Jag fotade lite i söndags med och här är en av bilderna:
Foto: Jag
Modell: David T
 

Ridlekis och dressyr!

Idag var jag med och hjälpte till på ridlekiset. Det flöt på kanonbra och alla barn verkade mycket nöjda och glada. Jag blir lika förvånad varje gång jag ser dem, att de lär sig så mkt på kort tid. Kul att se! :)
 
Efter ridlekiset tog jag och Izze oss ett dresyrpass i ridhuset. Han kändes grymt fin idag redan från start. Det måste ha varit hans härjande från ridturen igår som gjort honom ännu mer lösgjord än vanligt. Kändes kul! :)
 
Vi gjorde några skänkelvikningar i trav och han gjorde det mycket enkelt och jämt, måste ha varit hans bästa skänkelvikningar någonsin faktiskt. Han brukar kunna tycka att det är lite trixigt i traven men det var inga probelm idag, duktiga pålle! :)
 
Imorgon blir det lite löshoppning i ridhuset då vi är ett gäng i stallet som tänkte hjälpas åt. Lite kul att hitta på lite saker tillsammans. Hoppas Izze tycker det blir skoj!
 
Foto: Jag
Häst: Izze <3

Busigt het häst!

Idag fick jag mig en åktur på herrn. Det blåste och regnade på tvären men det var upptaget i ridhuset och herrn hade fått vila i 3 dagar så det var bara att svinga sig upp. 
 
Det var en kul ridtur men Izze var lite i hetaste laget, måste försöka rida herrn imorgon med, trots att det är upptaget i ridhuset imorgon med. Hoppas det inte regnar och blåser ute då iaf.
 
Här är en till Mcbild från Karlstadsträffen:
Foto: Christer Persson
Modeller: Jag och Micke
Styling/makeup: Jag

Mörkerplåtningen!

Här kommer första bilden från mörkerplåtningen som vi gjorde i helgen. Jag kan ju erkänna att det är första plåtningen som jag gör just i mörker och det var inte det lättaste. Vi använde bara befintligt ljus samt en reflexskärm. Ändå tycker jag de blev lite coola :)
 
Foto: Jag
Modell: David T

RSS 2.0