Mkt besvär för en tand!

Det har varit mycket besvär för min tand som jag ska rotfylla. När jag var där i måndags på en akuttid då jag fått sån fruktansvärd tandvärk igen, hittade tandläkaren en borr nere i tandnerven. Den hade visst gått av när han borrade utan att han märkt något. :(

Borren kunde han inte få upp utan en specialist måste fixa detta. Jag fick utskrivet några andra smärtstillande tabletter och han jämnade till tanden lite då mitt bett var ojämt och sedan fick jag åka hem.

I tisdags märkte jag att jag fått en knöl/böld på insidan av tandköttet under tanden. Detta ledde till att jag nu äter penicillin igen för andra gången med denna tand och jag har fått en remiss till en specialist.

Har jag otur kan jag få vänta några år på att få en tid om jag om de inte har någon akuttid som jag kan få. Får hålla tummarna för detta! Känner mig otroligt trött på detta just nu då det verkligen tar på krafterna att ha så ont! :(


Foto: Jag
Motiv: Närkeslätten i solnedgång


Kommentarer
Postat av: Mie [bloggdesign & foto]

fyfan :/ du borde ju verkligen få en akuttid, det är ju inte du som gjort fel för fem öre .. hoppas smärtan släpper lite!

2011-03-17 @ 18:25:49
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0