Specialhoppning!

Idag byggde jag lite annorlunda hinder mot vad vi brukar hoppa. Inga höga hinder utan fokus var på lydnad, byta galopp och ha roligt :)

Vi fick sällskap av en ny tjej i stallet och hennes häst. Pållarna tittade inte så mkt på hindren utan hoppade dem snällt. Vattenmattan tittade herrn på när vi red förbi och värmde upp med det var inga problem att hoppa över den sen.

Izze gjorde alla galoppbyten klockrena och det känns verkligen som att han har fattat grejen nu. I hoppningen är det ju väldigt logiskt för honom att han ska byta då vi ska svänga och han har fel galopp. Det känns superkul att han fixar det så bra nu, för inte så länge sedan blev det lite hur som helst med galoppen.

Vi värmde upp med att hoppa de olika hindren och red lite olika linjer åt olika håll. Vi avslutade med att hoppa en liten bana. Izze gjorde det superbra och lyssnade mycket bra. Pigg var han men inte stark och bar sig bra i galoppen i svängarna.

Izze tyckte det var superkul och busade lite på slutet med att springa iväg några steg på tvären, busdjuret! Han tycker det är lika kul att hoppa som jag :)

Vi invigde också Izzes nya schabrak som matchade bra till benskydden :)

Vattenmatta med vågplank

Däckhindret

Studs

Dräneringsrören

Klossarna

Banskiss

Nya schabraket


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0