WE-träning!

Igår var det dax för WE-träning. Vi hade med en övning som inte hör till WE också. Man kan kalla det karaktärsövning eller miljöträning. Vi hade satt upp en presenning över några hinderstöd som vi red under.
Izze stannade och tittade först och gick in i tunneln men bör presenningen la sig på hans öron så backade han ut igen. Han gillar inte när något vidrör hans öron. Vi höll upp den lite mer så han inte skulle få den på öronen om han sänkte huvudet och då gick han snällt igenom. Vi gjorde det även i trav och det var inga problem :) Duktiga killen som för några år sedan aldrig skulle komma på tanken att gå med på en sådan grej. Träning ger färdighet, skam den som ger sig ;) 
Vi tränade lite på de enskilda momenten och så avslutade vi med en bana. 
Trav under presenning
Slalom i galopp
Fållan, trav in galopp ut, snart kan vi nog galoppera runt i hela fållan :)
Lans
Ringa i klockan, rygga ut.
Galopp in i fållan, trav ut, snart sitter galoppen runt.
Repgrinden, provade att rygga igenom
Sidepass över förhöjd bom

Vi provade slalom i galopp för första gången och det var inga som helst problem. Vi påbörjade också galopp genom fållan och det kändes inte långt borta att fixa hela i lugn bärig galopp. 
Nästa hel är det dax för uppvisning i WE på krks julshow. Kan bli spännande att se om vi gör bort oss totalt eller vad som händer ;) Meningen är att visa att alla kan träna WE så lyckas vi göra momenten hyffsat så får vi vara nöjda! :) Det ska bli kul att se vad Izze tycker om publiken och ett ridhus som han aldrig har varit i. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0