Lite att bita i!

Idag var det dax för hoppträning för Fredrik Hasselberg. Vi värmde upp gemenssamt med skänkelvikningar och att rida små volter i galopp över bommar. Vi gick sedan vidare och värmde upp med att hoppa den turkosa (enligt skissen nedan) linjen, dogleg från båda håll. 
Vi hoppade sedan en liten bana som jag missade att rita in här på skissen. Vi red i höger galopp räcke, oxer, markbom, räcke, oxer, markbom. Efter det red vi den lila banan. Efter det red vi ytterligare en variant som jag också missat att rita in. Markbom, oxer, räcke, markbom, oxer och räcke. Vi fick verkligen se till att hålla tuungan rätt i mun för att hnna svänga samt att komma ihåg banan. 
Som avslutning red vi den orangea banan. 
Izze var kanonduktig och gjorde det hela väldigt bra. Fredrik tyckte att vi var väldigt samspelta, att Izze var med på noterna, hade god rytm genom hela serierna samt att Izze hoppade runda fina språng. Han sa att det märks fantastiskt stor skillnad från våra första träningar och dagens träning. Jättekul att höra! :) 
Sammanfattningsvis var det en jätterolig träning som verkligen utmanade oss att rida ordentligt och ha kolla på grejerna. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0