Pay&play-träning!

Igår var jag och Izze med på Pay&play träning i Kil. Vi har varit med några gånger förr och detta är superkul och nyttigt att träna hästarna på. De verkligen älskar det. Denna gång hade Enar fixat några nya hinder. 3 nya hopphinder, en bro och en nätridå.
Vi började med att rida in i en fålla av däck, rygga och sen ut ur den sedan red vi en sväng runt sandgropen och klättrade upp och ner för sandbackarna. Vi red igenom ett grunt vattendrag med stabil botten och sedan ner till det stora vattenhindret. Skönt för hästarna att svalka sig i vattnet. Perfekt hästsjö som har bildats längst ner i sandgropen. 
Vi hoppade sedan över ett par stockhinder, ner i vattnet igen och sen tränade vi på att gå igenom grinden. 
Vi red sedan upp för backen till "flytta koppen", bron och sedan hoppade vi de tre nya terränghindren som var byggt av stockar och björkris. 
Vi red sedan genom nätridån och gick över en presenning. Vi hoppade hindren igen fram och tillbaka och Izze blev riktigt busig och taggade till. Han älskar att få hoppa och speciellt i lite fart :)
Här är några bilder som en duktig fotograf som heter Erika Storbråten tagit.
Jag och Izze vid grinden
Man får äta lite när man väntar på sin tur :)


Klättring

Genom stora vattnet
Vacker bild på Izze
Fotograf: Erika Storbråten

Några mobilbilder tagna med min mobil:
Fotografen hann inte riktigt med ;)
En ponny kissade på presenningen, haha :)
Den finns även en stock som vi brukar träna sidepass på samt en fålla som man ska in och vända i samt att vi brukar ha ett hinder som man ska rygga som ett L men de skippade vi denna träning. 
Planen är att vi successivt ska bygga ut denna bana så vi får ännu fler roliga hinder :) 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0